Cep telefonu numarası Facebook kısa mesajlara kapatıldı

1ht1baron

Megapat
Daha fazla  
Facebook ve Instagram hesaplarımda iki faktörlü güvenliği açmaya çalışıyorum. Fakat telefonuma kod gelmiyor ve Facebook tarafından aşağıdaki mesaj mailime geliyor:
"05.. ... .. .. cep telefonu numarası Bu numaranın kayıtlı olduğu operatör bu numaranın artık geçerli olmadığını bildirdi. nedeniyle Facebook kısa mesajlara kapatıldı. Cep telefonu numaranızı veya operatörünüzü değiştirdiyseniz, numaranızı tekrar eklemek için Facebook'u ziyaret edin."
Facebook ve Instagram hariç her yerden SMS onay kodu alabiliyorum. Biraz önce Epic Games'e girdim mesela. Ne yapabilirim?

Facebook ayarlarına girin sonrasında ayarlardan numarayı değiştire basıp numaranızı girin aynı işlemi instagram içinde uygulayıp sonra tekrar deneyin.

Facebook ayarlarına girin sonrasında ayarlardan numarayı değiştire basıp numaranızı girin aynı işlemi instagram içinde uygulayıp sonra tekrar deneyin.
Bunu yapınca da hem WhatsApp hem de SMS onay kodu gelmiyor. Telefon numaramı kaldırdım fakat SMS gelmediği ve onay kodunu yazamadığım için tekrar numaram eklenmiyor.

Böyle bir saçmalık olamaz ya. Telefon numarama Facebook/Instagram hariç her yerden SMS onayı gelebiliyor.

Bugün denedim ve SMS artık geliyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar tek çözüm bekleyip aradan birkaç gün geçmesi sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı