Onur_Doğan19 Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 454 Çözümler 1 7 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar merhaba, ranzama sabitleyebileceğim bir tutucu arıyorum ama vantuzlulara baktım, tahtaya yapışmaz onlar diye düşünüyorum, bende aşağıdaki ürünleri inceledim. Bu ürünlerden alan var mı sertlik ve tutuculuk güçleri nasıl acaba ? - Akrobat Telefon Tutucu Oynar Başlıklı (siyah) (kutusuz) - n11.com - Akrobat Cep Telefonu Tutucu Araç İçin Oto İçi Tutacağı Tripod - n11.com - Akrobat Telefon Tutucu Oynar Başlıklı (beyaz) (kutusuz) - n11.com Önerilerinizi 10-15 TL arasında yaparsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, ranzama sabitleyebileceğim bir tutucu arıyorum ama vantuzlulara baktım, tahtaya yapışmaz onlar diye düşünüyorum, bende aşağıdaki ürünleri inceledim. Bu ürünlerden alan var mı sertlik ve tutuculuk güçleri nasıl acaba ? - Akrobat Telefon Tutucu Oynar Başlıklı (siyah) (kutusuz) - n11.com - Akrobat Cep Telefonu Tutucu Araç İçin Oto İçi Tutacağı Tripod - n11.com - Akrobat Telefon Tutucu Oynar Başlıklı (beyaz) (kutusuz) - n11.com Önerilerinizi 10-15 TL arasında yaparsanız sevinirim.