ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 29 Temmuz 2023 #1 İyi Sosyaller. Böyle ilk cephede karşıdan gelen askerlere ateş ediyorduk. Sonra başka yerlere gidiyorduk. Pentium G2030 + HD 6570 + 4 GB RAM bilgisayarla oynuyordum. Ama hangi Call of Duty oyunu olduğunu hatırlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
İyi Sosyaller. Böyle ilk cephede karşıdan gelen askerlere ateş ediyorduk. Sonra başka yerlere gidiyorduk. Pentium G2030 + HD 6570 + 4 GB RAM bilgisayarla oynuyordum. Ama hangi Call of Duty oyunu olduğunu hatırlamıyorum.
Çözüm Aras the Great 29 Temmuz 2023 ProximusTwo dedi: Büyük ihtimalle Modern'lerden biri. Bir de uygulama logosu oluyor ya masaüstünde, o beyazlı bir şeydi diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Call of Duty®: Modern Warfare® 3 olabilir.
ProximusTwo dedi: Büyük ihtimalle Modern'lerden biri. Bir de uygulama logosu oluyor ya masaüstünde, o beyazlı bir şeydi diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Call of Duty®: Modern Warfare® 3 olabilir.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 29 Temmuz 2023 #11 ProximusTwo dedi: Alakası yok. 2. Dünya Savaşı gibiydi. Genişletmek için tıkla... World at War? Artı 0 Eksi
KS KS ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 29 Temmuz 2023 #12 ferdiisakka dedi: Call of Juarez bound in blood olabilir mi? Onun da ilk başında cepheden bize gelen askerlere ateş açıp başka yerlere ilerliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size 2. Dünya Savaşı diyorum, siz bana kovboy tarzı oyun soruyorsunuz. Aras the Great dedi: World at War? Genişletmek için tıkla... Grafikler benziyor ama değil. Artı 0 Eksi
ferdiisakka dedi: Call of Juarez bound in blood olabilir mi? Onun da ilk başında cepheden bize gelen askerlere ateş açıp başka yerlere ilerliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size 2. Dünya Savaşı diyorum, siz bana kovboy tarzı oyun soruyorsunuz. Aras the Great dedi: World at War? Genişletmek için tıkla... Grafikler benziyor ama değil.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 29 Temmuz 2023 #13 ProximusTwo dedi: Hocam ben size 2. Dünya Savaşı diyorum, siz bana kovboy tarzı oyun soruyorsunuz. Grafikler benziyor ama değil. Genişletmek için tıkla... Modern Warfere serilerinden bir oyun olabilirmi? Artı 0 Eksi
ProximusTwo dedi: Hocam ben size 2. Dünya Savaşı diyorum, siz bana kovboy tarzı oyun soruyorsunuz. Grafikler benziyor ama değil. Genişletmek için tıkla... Modern Warfere serilerinden bir oyun olabilirmi?
KS KS ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 29 Temmuz 2023 #14 Aras the Great dedi: Modern Warfare serilerinden bir oyun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Modern'lerden biri. Bir de uygulama logosu oluyor ya masaüstünde, o beyazlı bir şeydi diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Aras the Great dedi: Modern Warfare serilerinden bir oyun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Modern'lerden biri. Bir de uygulama logosu oluyor ya masaüstünde, o beyazlı bir şeydi diye hatırlıyorum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 29 Temmuz 2023 #15 ProximusTwo dedi: Büyük ihtimalle Modern'lerden biri. Bir de uygulama logosu oluyor ya masaüstünde, o beyazlı bir şeydi diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Call of Duty®: Modern Warfare® 3 olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
ProximusTwo dedi: Büyük ihtimalle Modern'lerden biri. Bir de uygulama logosu oluyor ya masaüstünde, o beyazlı bir şeydi diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Call of Duty®: Modern Warfare® 3 olabilir.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2023 #16 ProximusTwo dedi: Büyük ihtimalle Modern'lerden biri. Bir de uygulama logosu oluyor ya masaüstünde, o beyazlı bir şeydi diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... CoD MW3 logo beyazli. Bir de World at War beyazli gibi. Baska bir şey yok. Artı 0 Eksi
ProximusTwo dedi: Büyük ihtimalle Modern'lerden biri. Bir de uygulama logosu oluyor ya masaüstünde, o beyazlı bir şeydi diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... CoD MW3 logo beyazli. Bir de World at War beyazli gibi. Baska bir şey yok.