Cepmagnet'in SIM kartı telefona takılarak içindeki internet kullanılır mı?

Merhaba, ben yurtta kalıyorum ve genel olarak mobil veri kullanıyorum haliyle çoğu zaman yetmiyor ve ek paket alıyorum şu sıralar karşıma Türk Telekom'un cep magnet adındaki cihazı çıkıyor. Tarifemi düşürüp almayı düşündüm ama ekstradan modem parası istiyor veya modemli bir tarife almamızı istiyor. Acaba modemsiz bir tarife alarak gelen SIM kartı telefona taksam içindeki internetten yararlanabilir miyim? Deneyen oldu mu veya bu ürünü kullanan birisi deneyip beni aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemsiz tarife alabilirsiniz. Telefonunuz çift SIM destekliyorsa cep magnet hattını takıp interneti kullanabilirsiniz. Uyarı: cep magnet tarifeleri data tarifeleri olduğu için arama alıp veremez.

Kusura bakma geç cevap veriyorum ama hani bu SIM kartlar Wi-Fi için üretildiğinden dolayı acaba bunu kendi mobil internetim olarak kullanabilir miyim ya da daha uyguna başka bir taşınabilir modem alarak ona takıp kullanabilir miyim?

Kusura bakma geç cevap veriyorum ama hani bu SIM kartlar Wi-Fi için üretildiğinden dolayı acaba bunu kendi mobil internetim olarak kullanabilir miyim ya da daha uyguna başka bir taşınabilir modem alarak ona takıp kullanabilir miyim?
Telefonuna takip kullabilirsin. Ama o hat arama alip vermez sadece mobil verisini kullanırsın. Modem konusunda superbox modemlerle kullanlar vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı