Bende aldım böyle bir şey, ölçülerden pek anlamayan bir insanım. Resimde görünenin 2 katı gelmişti hayal kırıklığına uğramıştım . Ölçülere dikkat ederek satın alın hocam.
Hocam size tavsiyem kesinlikle bir marangozdan yaptırın aynı masayı alacaktım bu masanın taşıma kapasitesi hem sınırlı hem de zamanla sallanma yapabilecek tipte bir masa tavsiyem sizin yaptırmanız.
Hocam size tavsiyem kesinlikle bir marangozdan yaptırın aynı masayı alacaktım bu masanın taşıma kapasitesi hem sınırlı hem de zamanla sallanma yapabilecek tipte bir masa tavsiyem sizin yaptırmanız.
Yani 1.5 cm kalinliginda sunta bu neticede. Uzun kullanim ve kaliteli malzeme beklentisi yoksa alinir, belli bir sure idare eder. Forumda 50 tane basligi acilmis ayni masanin.
Ahsap ya da kaliteli mdf, sunta gibi bir beklentiniz varsa yaptirabilirsiniz ya da internetten masa toplarsiniz. Masif ahsap masa tablasi ve masa ayagi alip monte edeceksiniz. Atom fizigi degil. Cok satilan 5000 TL'lik yerli oyuncu koltuklarindan da ucuza gelir.