Ceramical Masa vs Arpelia Masa

wadore

Kilopat
Makaleler
1
Diğer ürünü bilemem amam ceramical vasat bir ürün. Çok para vermek istemiyorum/çok da kaliteli olmasına gerek yok diyorsanız tercih edilebilir.

Bilgisayarımı üzerine kurmak için almayı düşünüyorum. Eğer mobilyacılara vb. yaptırırsam muhtemelen 5kdan aşağı çıkamam çok sallanmasın en ufak yükte kırılmasın yeterli benim için.

Ceramical masa almistim 1200e gecen sene. Kac kere rage atip yumruk attim, uzerine bir şeyler döküldü hiç bana misin demedi. Guzel F/P ürün.

Taşıma konusunda sorun yok fakat çok fazla olmasa da sallanma konusu için bir yere sabitlemek gerekebilir eğer hiç olmasın derseniz.

Duvara sabitlerim muhtemelen ya da ayakları için yapışkan alabilirim veyahut ekstra tahta montajıyla falan sallanma işini çözerim. Kasamla monitörümü taşısın yeterli. Egemen hocamın dediği gibiyse işimi görür diye düşünüyorum. Ben yine de tanıdığım mobilyacılara da ulaştım dönüş bekliyorum fiyat için.

Eğer yüksek fiyat çekerlerse Ceramicalı alıp geçerim sanırım sallanma işi halledilir eğer zangır zangır sallanmıyorsa.

Tek bir sabitleme aparatı çözer tüm sallanma işini. Hafif bir masa olduğu için kolay sabitlenir.

Eğer mobilyacılardan gelen fiyat yüksek gelirse bunu alıp geçeceğim o zaman sağ olun hocam tavsiyeler için.

Ceramical MS2 aldım arkadaşlar gayet memnunum ilk başta üstü kırık geldi fakat destek hattına ulaşınca tekrar gönderdiler ve montajlayıp kullanmaya başladım. Masa büyük ve sağlam duruyor ayrıca sallanmıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı