Ceramical sitesi dolandırıcı mı?

Salih7158

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhabalar. 5 gün önce Ceramical sitesinden yeni topladığım sistemim için masa almıştım. Fakat 5 gündür kargoya verilmedi. İnternette dolandığına bazılarına 4-5 aydır kargoya verilmediğini ve müşteri hizmetlerinin bakmadığını söylemişler. Siparişimi iptal de edemiyorum iptal ederken haya veriyor. Yoksa dolandırıldım mı?

Aylar önce Trendyol sayfalarından kardeşime masa almıştım. Ertesi gün kargoya verildi ve 1 hafta içerisinde geldi. Hasar da yoktu kurulumu da kolaydı. Hala kullanıyor kendisi. Sizde neden bu şekilde olduğunu anlayamadım açıkçası. Firma iletişime geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. Sonuç alamazsanız Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Aylar önce Trendyol sayfalarından kardeşime masa almıştım. Ertesi gün kargoya verildi ve 1 hafta içerisinde geldi. Hasar da yoktu kurulumu da kolaydı. Hala kullanıyor kendisi. Sizde neden bu şekilde olduğunu anlayamadım açıkçası. Firma iletişime geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. Sonuç alamazsanız Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Hocam sitesi ile Trendyol'da aynı hizmeti vermiyor galiba ben de anlamadım. Normalde Trendyol veya Hepsiburada'dan alacaktım fakat sitesinde daha ucuz olunca sitesinden aldım. İnşallah kargoya verilir ve sorunsuz bir şekilde ulaşır ne diyeyim. Eğer haftaya kadar kargoya verilmezse tüketici hakem heyetine başvuracağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı