Çerezler nasıl engellenir?

Raydex

Decapat
Daha fazla  
Site ayarlari kısmında 1000'den fazla çerez birikmiş dün silmiştim ama bugün yine çıkmaya başlamış. Özellikle kullanmadığım halde Yandex ve Yahoo'nunkiler bile çıkıyor. Nasıl engelleyebilirim bu çerezleri?

Üstelik Bravede reklam engelleme de mevcuttur

Opera kullanarak çerez bildirimlerini engelleyebilirsin, brave kullanarak çerezleri de engelleyebilirsin.

Opera kullanarak çerez bildirimlerini engelleyebilirsin, brave kullanarak çerezleri de engelleyebilirsin.
Hocam peki yandex kullanmadığım halde nasıl Yandex veya Yahoo çerezi olabiliyor ?

Üstelik Bravede reklam engelleme de mevcuttur
Hocam peki yandex kullanmadığım halde nasıl Yandex veya Yahoo çerezi olabiliyor ?

Son düzenleme:
Çerezleri engellemek için tarayıcı değiştirmeye gerek yok. Tüm tarayıcılarda çerezleri engelleme seçeneği mevcuttur. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ona göre yönlendirme yapalım.
Chrome kullanıyorum. Üçüncü taraf çerezlerini engelledim şimdi ama bir şey sormak istiyorum. Sağ üstten uç noktaya bastıktan sonra site ayarlari var oradan da tüm sitelere bastım orada mesela Yandex kullanmadığım halde Yandex var Yahoo var. Siliyorum ama bir süre sonra yine oluyor. Bu neden olur ve engelleyebilir miyim ?

Onlar muhtemelen Yandex ve Yahoo'nun reklam ağlarına ait çerezler. Reklam engelleyici kullanarak reklam ağlarının çerez barındırmalarını engelleyebilirsin. Ama bir zararları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…