Çerezlik anime önerisi

E Corp

Hectopat
Merhaba, aktif olarak severek One piece izliyorum, arada başka animelere de göz atmak istiyorum. Uzun olmayacak en fazla 15 20 bölümü olan tavsiye edebileceğiniz neler var?

Girl's last tour (Dünyadaki yaşamı neredeyse yok eden savaştan sonra yollarda hayatta kalmaya çalışan 2 kız çocuğunu anlatır. Animesi çerezlik ama mangası üzer), Tengoku daimakyou (Özgün bir konusu var ve güzel çıkış yaptı izlenir), Cyberpunk: Edgerunners (Yılın en çokbeğenilen animelerinden biriydi sonu üzer), Horimiya (gene olarak okul ve romantizm konulu sevenine gidecek anime), Josee to tora to sakana-tachi (Anime filmidir. Tekerlikli sandalye kullanan bir kızın ve dalış yapan çocuğun aşkını anlatır.) Kamisama kiss (Tanrı olarak seçilen bir kızın tapınakta yardımcısı ve arkadaşları ile geçirdiği zamanı anlatan kaliteli bir seri), Youjo Senki ( Tanrıya inanmayan bir adamın ölüp savaş dolu bir dünyaya küçük bir kız olarak gönderilmesini anlatan çerezlik bir seri), WataMote (Asosyal bir kızın lise hayatını anlatıyor. Asosyal insanları üzebilir :D) Normalde yazmaya üşenirdim yazma isteğim geldi. Beğendiğini izleyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı