4884FreedomWriter Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #1 CERN deneyiyle ilgili 300 TB veri var. Bildiğim kadarıyla scientific linux işletim sistemi ile ulaşmak mümkün ama nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum.
CERN deneyiyle ilgili 300 TB veri var. Bildiğim kadarıyla scientific linux işletim sistemi ile ulaşmak mümkün ama nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum.
K Kadirwasthere Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 538 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 8 Mayıs 2016 #2 O verileri ne yapacağınızı sorabilir miyim?
4884FreedomWriter Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #3 Her şeyi okulda öğrendiklerimizle sınırlandırmamak gerekir ve benimde bu konuya ilgim var. Bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum ve bu veriler benim için çok önemli. Bu verileri de araştırmamda kullanabilirim.
Her şeyi okulda öğrendiklerimizle sınırlandırmamak gerekir ve benimde bu konuya ilgim var. Bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum ve bu veriler benim için çok önemli. Bu verileri de araştırmamda kullanabilirim.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 10 Mayıs 2016 #4 Buyrun son durağınız: CERN Open Data Portal