SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 18 Kasım 2020 #1 Kriz tekrar başladığı için 50'li maske alacağım. Telli olması ve kulakları rahat ettirmesi benim için önemli hastalığın ilk haftaları gibi kulakları bir yerden sonra sıkan model var mı bilmiyorum. Bim, Şok, A101'de satılan 50'li maskeyi kullanan var mı? Önceliğim bunları düşünüyorum alıp devam edeceğim.
Kriz tekrar başladığı için 50'li maske alacağım. Telli olması ve kulakları rahat ettirmesi benim için önemli hastalığın ilk haftaları gibi kulakları bir yerden sonra sıkan model var mı bilmiyorum. Bim, Şok, A101'de satılan 50'li maskeyi kullanan var mı? Önceliğim bunları düşünüyorum alıp devam edeceğim.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 18 Kasım 2020 #2 Kriz hiç bitmemişti ki... Bunu kullanıyorum, rahat: Cerrahi Maske Fiyatları ve Çeşitleri - 3 Katlı Maske | Watsons Medikal maske çeşitleri ile kişisel tedbirinizi alın. 3 katlı telli maske, renkli ve siyah cerrahi maskeler, 50 adet tıbbi maske çeşitleri Watsons'ta. www.watsons.com.tr
Kriz hiç bitmemişti ki... Bunu kullanıyorum, rahat: Cerrahi Maske Fiyatları ve Çeşitleri - 3 Katlı Maske | Watsons Medikal maske çeşitleri ile kişisel tedbirinizi alın. 3 katlı telli maske, renkli ve siyah cerrahi maskeler, 50 adet tıbbi maske çeşitleri Watsons'ta. www.watsons.com.tr
Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 18 Kasım 2020 #3 Evony 3 Katlı Filtreli Burun Telli Cerrahi Maske 100 Lü Set (yumuşak Elastik Kulaklı) | Trendyol Kullandığım en iyisi bu kulak kısmı hiç acıtmıyor ve çift katlı yapısı var.
Evony 3 Katlı Filtreli Burun Telli Cerrahi Maske 100 Lü Set (yumuşak Elastik Kulaklı) | Trendyol Kullandığım en iyisi bu kulak kısmı hiç acıtmıyor ve çift katlı yapısı var.
Atiba1903 Picopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 275 Çözümler 2 18 Kasım 2020 #4 SapkaliPikacu dedi: Kriz tekrar başladığı için 50'li maske alacağım. Telli olması ve kulakları rahat ettirmesi benim için önemli hastalığın ilk haftaları gibi kulakları bir yerden sonra sıkan model var mı bilmiyorum. Bim, Şok, A101'de satılan 50'li maskeyi kullanan var mı? Önceliğim bunları düşünüyorum alıp devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum her maske rahat en ucuzundan da alsan rahat edersin. Fakat bazı maskeler koku yapıyor kendi ağız kokun sanıyorsun ama bildiğin maske kokuyor.
SapkaliPikacu dedi: Kriz tekrar başladığı için 50'li maske alacağım. Telli olması ve kulakları rahat ettirmesi benim için önemli hastalığın ilk haftaları gibi kulakları bir yerden sonra sıkan model var mı bilmiyorum. Bim, Şok, A101'de satılan 50'li maskeyi kullanan var mı? Önceliğim bunları düşünüyorum alıp devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum her maske rahat en ucuzundan da alsan rahat edersin. Fakat bazı maskeler koku yapıyor kendi ağız kokun sanıyorsun ama bildiğin maske kokuyor.
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #5 Açık ara bu pandemi döneminde kullandığım en iyi maske markasıydı. Maske Fiyatları & Medikal ve Cerrahi Maske - n11 Kaliteli markaların Medikal Maske modelleri n11'de. Uygun fiyatlı Medikal Maske çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Az önce 4 kutu aldım. Öneririm. Son düzenleme: 18 Kasım 2020
Açık ara bu pandemi döneminde kullandığım en iyi maske markasıydı. Maske Fiyatları & Medikal ve Cerrahi Maske - n11 Kaliteli markaların Medikal Maske modelleri n11'de. Uygun fiyatlı Medikal Maske çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Az önce 4 kutu aldım. Öneririm.
portakal hanim Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 118 Yer Harikalar Diyarı 18 Kasım 2020 #6 Kullandığım en iyi maske bu. Evony Cerrahi Maske 50 Adet Elastik Kulaklı 3 Katlı Yorumları, Fiyatı - Trendyol Evony Cerrahi Maske 50 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Kullandığım en iyi maske bu. Evony Cerrahi Maske 50 Adet Elastik Kulaklı 3 Katlı Yorumları, Fiyatı - Trendyol Evony Cerrahi Maske 50 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2020 #7 TAŞHAN Taş-han Cerrahi Maske, 3 Katlı, Dikişsiz, Burun Telli, Yumuşak Lastikli 2 X 50 ( 100 Adet ) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL TAŞHAN Taş-han Cerrahi Maske, 3 Katlı, Dikişsiz, Burun Telli, Yumuşak Lastikli 2 X 50 ( 100 Adet ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Benim de kullandığım en kaliteli maske bu. O kadar iyi ki nefes verdiğinizde maske şişiyor. Denediğim çoğu maskede bunu yaşamadım.
TAŞHAN Taş-han Cerrahi Maske, 3 Katlı, Dikişsiz, Burun Telli, Yumuşak Lastikli 2 X 50 ( 100 Adet ) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL TAŞHAN Taş-han Cerrahi Maske, 3 Katlı, Dikişsiz, Burun Telli, Yumuşak Lastikli 2 X 50 ( 100 Adet ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Benim de kullandığım en kaliteli maske bu. O kadar iyi ki nefes verdiğinizde maske şişiyor. Denediğim çoğu maskede bunu yaşamadım.
Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 18 Kasım 2020 #8 Evony Cerrahi Maske 50 Adet Elastik Kulaklı 3 Katlı Yorumları, Fiyatı - Trendyol Evony Cerrahi Maske 50 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 100'lü atmışım yanlışlıkla bu 50'li. Bunu al bir daha başkasına bakmazsın, İsviçreli bilim adamları daha iyisini bulana kadar en iyisi bu.
Evony Cerrahi Maske 50 Adet Elastik Kulaklı 3 Katlı Yorumları, Fiyatı - Trendyol Evony Cerrahi Maske 50 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 100'lü atmışım yanlışlıkla bu 50'li. Bunu al bir daha başkasına bakmazsın, İsviçreli bilim adamları daha iyisini bulana kadar en iyisi bu.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 18 Kasım 2020 #9 Değerlendirme yaparak karar vereceğim. Teşekkür ederim. Benim gibi bu zamanda maske alacak varsa detay arıyorsa bu vesile ile umarım onlara da yardımcı olur.
Değerlendirme yaparak karar vereceğim. Teşekkür ederim. Benim gibi bu zamanda maske alacak varsa detay arıyorsa bu vesile ile umarım onlara da yardımcı olur.