Cerrahpaşa Türkçe Tıp mı Çapa İngilizce Tıp mı?

Hocam yurt dışı planınız varsa İngilizce daha mantıklı bence.

Çapa Türkçe derim. Çapanın ingilizcesinde bir takım sorunlar varmış üst dönemimiz de aynı senin sıralamayı yapıp Türkçesine gitmişti sebebini sorduğumuzda anlatmıştı şuan unuttum ama tanıtım günlerine git kesinlikle. Çapa çok sosyal bir tıpfak zaten yurtdışı hedefliyormuşsun cerrahpaşanın puanının yüksek olmasının sebebi tus için serbest bırakması intörnde.

Hocam tanıtım günlerine gidebileceğimi zannetmiyorum bunun sebebini bir şekilde öğrenme şansımız yok mudur?

Hocam bence Türkçe daha iyi olur.

Siz neden böyle düşünüyorsunuz hocam?

Hacettepe'ye ziyarete gittiğimizde bize okulu tanıtan hoca Türkçe okumuştu ancak araya biraz zaman girdi dediklerini unuttum, ben olsam Türkçe okurdum. Tabi yurt dışı hayaliniz var ve yapabilirim diyorsanız İngilizce düşünebilirsiniz.

Hocam tanıtım günlerine gidebileceğimi zannetmiyorum bunun sebebini bir şekilde öğrenme şansımız yok mudur?

Siz neden böyle düşünüyorsunuz hocam?
Hocam öğrenebilirsem yazarım ama tanıtım günlerine gitseniz çok iyi olur konuşmadan görmeden tercih biraz sıkıntılı. Tıp zaten zor bir bölüm ingilizce okumak ekstra zor olur. Yurtdışına çıkan hekimlere bakarsanız ing tıp okuyan çoğunluk değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…