Satılık Çeşit Çeşit Bilgisayar Parçaları

Ben Dual Channel yapacağım için cl15 dedim. Çünkü diğer ramimde cl15.
Performans olarak fark var mıdır açıkçası test etmediğim için bilgim yok malesef. Sizin sisteme gelecek olursak CL15 olan ile uyumlu çalışır ama o bellekte CL16 hızında çalışabilir.
Hocam kule daha iyi olur gibi, çünkü malum fiyatları daha uygun oluyor. Ama uygun sıvı soğutma varsa da hayır diyemem 😁.
Gamepower Iceberg 240 sıvı soğutma 450TL, Snowman 3x9CM ledli fanlı kule soğutucu 130TL
Güncellenmiştir..

Son düzenleme:
Merhabalar, parça temin edebileceğinizi yazmışsınız. i7 3770k kullanıyorum, HP PRO 3000 seri bilgisayarın anakartında overclock yapamıyorum. Şuan satışta olan esonic marka anakartta overclock yapma imkanım var mı? Yoksa benim kullandığım anakartın üstüne farkını verip, 1155 pin aynası olan msi-asus-gigabyte marka anakart temin edebilir misiniz?

Merhabalar, parça temin edebileceğinizi yazmışsınız. i7 3770k kullanıyorum, HP PRO 3000 seri bilgisayarın anakartında overclock yapamıyorum. Şuan satışta olan esonic marka anakartta overclock yapma imkanım var mı? Yoksa benim kullandığım anakartın üstüne farkını verip, 1155 pin aynası olan msi-asus-gigabyte marka anakart temin edebilir misiniz?
Merhaba, Esonic'in overclock kabiliyeti bulunmamaktadır. HP kasalardan çıkma şirketlere özel üretim anakartlar malesef pek işime yaramamaktadır. P67 ve üstü chipsetli overclock kabiliyeti olan anakartlarla çok rahat hız aşırtması yapabilirsiniz.
Güncellenmiştir.

Son düzenleme:
2 GB DDR2 mümkünse 667 frekansında tek slot RAM bulmanız mümkün mü?

Uygun fiyatli 350tl sinirina kadar (2.el de olur) sivi sogutma ozellikle 240 yada 280mm varsa yazarsaniz sevinirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı