Satılık Çeşit Çeşit İşlemci [Güncellendi]

90 tl ye Q8200, 100 tl ye de oc destekli bi anakart alıp q8200'ü 3.6ghz'e çıkarttığınızda 2. nesil bir i5 işlemci gücünü elde etmiş oluyorsunuz ve bunun maliyeti anakart ve işlemci olarak sadece ve sadece 190tl.. 6 7 ay kadar kadar önce bu sistemi kurmuştum ekran kartı GTX 580 di GTA5 ve Far Cry4'ü 60 fps de oynamıştım

Elimde P45 yongasetli anakart mevcut. Tam kutu içerikli olup tam modeli Gigabyte EP45-DS3L dir. Overclock performansı nasıldır bilmiyorum ama şahsen beğendiğim ve severek kullandığım bir karttı. İsteyen olursa bunu da 90TL den bırakabilirim.

Konu sahibine, son durum nedir ?
Quad 8200 duruyor mu ? Istanbul'dayım ben.
Merhabalar, Elimde 775 soket Quad Core işlemci kalmamıştır. Artık 1155 soket ve üzeri satış yapmakta olup ilanları bir araya getirdiğim bir konum var oradan devam etmektedir. Bu ilan şuanlık pasiftir.

Peki.
Elinize e8400'e göre ciddi oranda fazla performans veren bir quad core işlemci gelirse haberim olsun.
Tabiki haber ederim ama önceki mesajımda da belirttiğim gibi 775 soketi bırakalı çok oldu. Öyle bir sistemin elime düşmesi için ya eş dost tarafından hediye edilmiş olması ya da piyasada kelepir fiyata elime düşmüş olması gerekiyor ki o sistemi alayım.

Yoksa 775 soketin miladı doldurmasından ötürü ticaretinin sadece vakit ve emek kaybı olduğunu düşünüyorum. Bu düşünceye dayanarakta 1155 soket ve üstü sistemlere odaklanıp ticareti yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…