izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2021 #11 Evet... Her zaman GNU/Linux. İlle de şart gerekmiyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #12 Teşekkürler maddeleri okuyunca Linux'ta neymiş a... Durumuna düştüm sağ ol
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #13 Jobs dedi: Teşekkürler maddeleri okuyunca Linux'ta neymiş a... Durumuna düştüm sağ ol Genişletmek için tıkla... Bence de. Linux kadar berbat bir işletim sistemi yok. Visual Basic ile YouTube'den izleyerek yaptığım işletim sistemi bile ikiye katlar Linux'u.
Jobs dedi: Teşekkürler maddeleri okuyunca Linux'ta neymiş a... Durumuna düştüm sağ ol Genişletmek için tıkla... Bence de. Linux kadar berbat bir işletim sistemi yok. Visual Basic ile YouTube'den izleyerek yaptığım işletim sistemi bile ikiye katlar Linux'u.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #14 Maotunq dedi: Bence de. Linux kadar berbat bir işletim sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Ya Linux iyi de şimdilik yazılım bilgim yeterli olmadığı için benim gibi oyun oynamayıp eski sistemi olanlara arayüzü Windows'tan daha güzel bence
Maotunq dedi: Bence de. Linux kadar berbat bir işletim sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Ya Linux iyi de şimdilik yazılım bilgim yeterli olmadığı için benim gibi oyun oynamayıp eski sistemi olanlara arayüzü Windows'tan daha güzel bence
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #15 Maotunq dedi: Bence de. Linux kadar berbat bir işletim sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Buradan Linux hakkında bilginin 0 olduğunun, sadece kötülemek için yazdığın belli Bilseydin Linux'un işletim sistemi olmadığını, kernel olduğunu anlardın.
Maotunq dedi: Bence de. Linux kadar berbat bir işletim sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Buradan Linux hakkında bilginin 0 olduğunun, sadece kötülemek için yazdığın belli Bilseydin Linux'un işletim sistemi olmadığını, kernel olduğunu anlardın.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #16 Jobs dedi: Ya Linux iyi de şimdilik yazılım bilgim yeterli olmadığı için benim gibi oyun oynamayıp eski sistemi olanlara arayüzü Windows'tan daha güzel bence Genişletmek için tıkla... Windows candır ya. Eski sistemi olanlar bir zahmet Windows 7 kursunlar.
Jobs dedi: Ya Linux iyi de şimdilik yazılım bilgim yeterli olmadığı için benim gibi oyun oynamayıp eski sistemi olanlara arayüzü Windows'tan daha güzel bence Genişletmek için tıkla... Windows candır ya. Eski sistemi olanlar bir zahmet Windows 7 kursunlar.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #17 Maotunq dedi: Bence de. Linux kadar berbat bir işletim sistemi yok. Visual Basic ile YouTube'den izleyerek yaptığım işletim sistemi bile ikiye katlar Linux'u. Genişletmek için tıkla... Vb ile işletim sistemi?
Maotunq dedi: Bence de. Linux kadar berbat bir işletim sistemi yok. Visual Basic ile YouTube'den izleyerek yaptığım işletim sistemi bile ikiye katlar Linux'u. Genişletmek için tıkla... Vb ile işletim sistemi?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Ocak 2021 #18 Hepsi bana uyuyor. Hatta ileride BSD bile kullanabilirim. Linux'a kötü diyenler tek bir sisteme bağlı kalanlar. Boş verin onları.
Hepsi bana uyuyor. Hatta ileride BSD bile kullanabilirim. Linux'a kötü diyenler tek bir sisteme bağlı kalanlar. Boş verin onları.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #19 Jobs dedi: Vb ile işletim sistemi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsediyorum hocam. Gerçek işletim sistemi değil yani. Linux o kadar kötü ki bu bile ikiye katlar.
Jobs dedi: Vb ile işletim sistemi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsediyorum hocam. Gerçek işletim sistemi değil yani. Linux o kadar kötü ki bu bile ikiye katlar.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #20 Jobs dedi: Vb ile işletim sistemi? Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam. Visual Basic ile işletim sistemi yazılmadığını söylemeyelim
Jobs dedi: Vb ile işletim sistemi? Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam. Visual Basic ile işletim sistemi yazılmadığını söylemeyelim