Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #41 @Zurnadürüm hocam kişi sizinle kafa buluyor. Gözardı edip geçin bence. Karantinada çok sıkılmış anlaşılan.
@Zurnadürüm hocam kişi sizinle kafa buluyor. Gözardı edip geçin bence. Karantinada çok sıkılmış anlaşılan.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Ocak 2021 #42 Maotunq dedi: Gerçi Linux ile Google girildiğini ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Bende yüklü olan tarayıcılar.
Maotunq dedi: Gerçi Linux ile Google girildiğini ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Bende yüklü olan tarayıcılar.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #43 runit dedi: Eki Görüntüle 825161 Bende yüklü olan tarayıcılar. Genişletmek için tıkla... Hepsini kullanıyor musun?
runit dedi: Eki Görüntüle 825161 Bende yüklü olan tarayıcılar. Genişletmek için tıkla... Hepsini kullanıyor musun?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Ocak 2021 #44 Maotunq dedi: Hepsini kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Sayılır. " Gerçi Linux ile Google girildiğini ilk defa gördüm." Dediğiniz için atayım dedim.
Maotunq dedi: Hepsini kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Sayılır. " Gerçi Linux ile Google girildiğini ilk defa gördüm." Dediğiniz için atayım dedim.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #45 runit dedi: Sayılır. " Gerçi Linux ile Google girildiğini ilk defa gördüm." Dediğiniz için atayım dedim. Genişletmek için tıkla... Acaba yüklü olan oyunları da gösterir misiniz? Bir zahmet Valve oyunları ve Minecraft olmasın.
runit dedi: Sayılır. " Gerçi Linux ile Google girildiğini ilk defa gördüm." Dediğiniz için atayım dedim. Genişletmek için tıkla... Acaba yüklü olan oyunları da gösterir misiniz? Bir zahmet Valve oyunları ve Minecraft olmasın.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #46 Maotunq dedi: Gerçi Linux ile Google girildiğini ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Görmezsin zaten . Daha Linux ne demek doğru dürüst anlamamışsın.
Maotunq dedi: Gerçi Linux ile Google girildiğini ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Görmezsin zaten . Daha Linux ne demek doğru dürüst anlamamışsın.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #47 @Maotunq Protondb'den bak açıyor mu?
D defacer Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #48 Dengesiz Kokarca dedi: @Maotunq Technopat sunucuları Linux üzerine kurulu madem öyle Technopat kullanma! Genişletmek için tıkla... Sunucu tarafında savunmuyor ki ama sunucuda asp dışı Linux kesin. Asp de zaten çöp.
Dengesiz Kokarca dedi: @Maotunq Technopat sunucuları Linux üzerine kurulu madem öyle Technopat kullanma! Genişletmek için tıkla... Sunucu tarafında savunmuyor ki ama sunucuda asp dışı Linux kesin. Asp de zaten çöp.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #49 @defacer Linux'a komple "ÇÖP" dedi.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #50 Zurnadürüm dedi: Görmezsin zaten . Daha Linux ne demek doğru dürüst anlamamışsın. Genişletmek için tıkla... Çöp bir şey olduğunu yeni anladım sayenizde. O maddeleri okuyunca içim karardı.
Zurnadürüm dedi: Görmezsin zaten . Daha Linux ne demek doğru dürüst anlamamışsın. Genişletmek için tıkla... Çöp bir şey olduğunu yeni anladım sayenizde. O maddeleri okuyunca içim karardı.