Çeşitli maddelerle Linux'a uygun musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu söyleyim. Linux'ta gerçekten oyun oynanmaz. Sırf Linux'ta oyun oynamak için FPS'ini düşüren fanboydur.

Life is Strange, Tomb Raider, Dirt Rally zaten Linux'ta olan oyunlar. Manhunt ve Destiny 2'yi proton ile oynuyorum. Bu oynadığım oyunların hiçbirinde FPS düşük değil, gekçekten iyi çalışıyor.

Bir de sistemine bağlı bir olay. Sistemin ile Windows'ta oynayamadığın oyunları oynamaya çalışırsan hata yaparsın zaten.

Şunu söyleyim. Linux'ta gerçekten oyun oynanmaz. Sırf Linux'ta oyun oynamak için FPS'ini düşüren fanboydur.
Monitörünüzün desteklediğinden daha fazla FPS almanın kazancı yoktur. Linux tarafına bahsedilen oyun destek veriyor ise emin olun geçmek daha mantıklı.

Bir de sistemine bağlı bir olay. Sistemin ile Windows'ta oynayamadığın oyunları oynamaya çalışırsan hata yaparsın zaten.
@GNU or NOT hocam bir Windows8.1 vs Linux Mint ile karşılaştırma yapacağını söylemişti. Benim de kafama esti ve Herkesin hafif dediği Lubuntu'yu kurdum. Linux'a native destek veren Half-Life2 gibi bir oyunda bile Linux 30-40FPS geride.

Half-Life denemedim ben. Bir de her sistemde farklılık gösterebilir.

Sizce bu işletim sisteminin hatası mı?
Yine bir fanboy. Ben Linux'un suçu mu dedim? Linux'ta daha az FPS verdiğini test ettiğimi açıkladım ve sizin verdiğiniz cevap:
İşletim sisteminin mi suçu?
Niye konuyu başka yere dağıtıp Linux'u korumaya çalışıyorsun? Yapmayın, anladık Linux kullanıyorsunuz ama eksileri artıları ile tartarak konuşun.

Wikipedia gibi sağlam kaynaklardan araştırmanı tavsiye ederim.

Konudan bağımsız olarak, Wikipedia sağlam bir araştırma kaynağı değildir. İçeriğini kullanıcılar oluşturur ve düzenler, bu da suistimale açık olduğu anlamına gelir.
Ayrıca bu linki biraz okursanız 1 kişinin koskoca 1 dili nasıl esir aldığını görebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…