Çözüldü Çeşitli nedenlerle mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

db31451

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb sk hynix ddr4 1200 mhz & default ram
SSD veya HDD modeli
sandisk ssd plus 240gb
Ekran kartı
nvidia geforce mx 110 & intel hd graphics 620
İşlemci
intel core i5 7200u cpu 2.5gz
Merhaba, eylül aylarında laptopuma SSD ve RAM taktırdım bir iki ay normal kullandıktan sonra bir akşam mavi ekran hatası verip kendini kapattı sonrasında servise yolladım hata bulamadılar eve getirdim açar açmaz mavi ekran hatası verdi. Sonra servise bir daha yolladım tekrar hata bulamadılar ve geri yolladılar tekrar mavi ekran hatası aldım.

Laptomumda harici bir soğutucu fan, harici usb disk, kulaklık ve fare bağlı ancak bu saydıklarım SSD ve RAM taktırmadan öncede vardı ve asla mavi ekran vermediler. İlginç bir detay var laptop normal webde gezinirken ya da afk bıraktığım zaman mavi ekran hatası veriyor, oyunlara girip saatlerce takılıyorum hata vermiyor ama bu dediklerimi yaparsam mavi ekran hatası veriyor.

Dump dosyalarım;

ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY (be) An attempt was made to write to readonly memory. The guilty driver is on the stack trace (and is typically the current instruction pointer). When possible, the guilty driver's name (Unicode string) is printed on the BugCheck screen and saved in KiBugCheckDriver. Arguments: Arg1: fffff3a103d167d8, Virtual address for the attempted write. Arg2: 8a00000000200021, PTE contents. Arg3: ffffdb029bc2ebb0, (reserved) Arg4: 000000000000000a, (reserved) ---------------------------------------------- BAD_OBJECT_HEADER (189) The OBJECT_HEADER has been corrupted Arguments: Arg1: ffff838e80d0e270, Pointer to bad OBJECT_HEADER Arg2: 0000000000000000, Pointer to the resulting OBJECT_TYPE based on the TypeIndex in the OBJECT_HEADER Arg3: 0000000000000000, The type index is corrupt. Arg4: 0000000000000000, Reserved. ------------------------ KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (1e) This is a very common BugCheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note this address as well as the link date of the driver/image that contains this address. Arguments: Arg1: ffffffffc0000005, The exception code that was not handled Arg2: fffff803739ef690, The address that the exception occurred at Arg3: ffff9706d93793d8, Parameter 0 of the exception Arg4: fffff80374085920, Parameter 1 of the exception

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, sorunu nasıl çözdünüğü belirtebilir misiniz? Aynı sorunu yaşayan kişiler de böylelikle sorunu çözebilir.

Hata voltaj kaynaklı, güç planını buna sebep oluyor. Enerji modunda çalıştırmayın, sürekli yüksek performans çalışsın.

Merhaba, sorunu nasıl çözdünüğü belirtebilir misiniz? Aynı sorunu yaşayan kişiler de böylelikle sorunu çözebilir.

Bu konudaki mavi ekran hatam çözüldü. Moderasyon ekibi, yeni açtığım konu farklı, keşke silmeseydiniz. Şimdi ikisini nasıl birleştirebilirim?

Merhaba, dökümleri paylaşmışsınız.
Dosyaların kendisi lazım bize.

Merhaba, uzun uğraşlarım sonunda problemi çözdüm.

Hata voltaj kaynaklı, güç planını buna sebep oluyor. Enerji modunda çalıştırmayın, sürekli yüksek performans çalışsın.

Bu konudaki mavi ekran hatam çözüldü. Moderasyon ekibi, yeni açtığım konu farklı, keşke silmeseydiniz. Şimdi ikisini nasıl birleştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…