Satılık Çeşitli oyuncu ekipmanları

Makaleler
2
Bazi arkadaslarin ilanlarima direk negatif begeni verdigini goruyorum. Bu arkadaslarin cogu ilanima gereksiz mesaj atip ban yiyen arkadaslar. Ofkenizi anliyorum yine olsa yine banlatirim sizi. Bazi arkadaslarda kiskanc yada daha onceden tartistigim kisiler. Inanin beni hic rahatsiz etmiyor bu yaptiginiz. Aksine cok daha iyi oluyor. Bol bol negatif atabilirsiniz. Tesekkurler.

Razer Viper 8KHZ - Sıfır kapalı kutu, 30 / 03 / 2022 fatura tarihli. SATILDI TL

ec6595baf1e56125b53d4ad0b763c10f.jpg

HyperX Cloud Alpha S Blackout - Sıfır kapalı kutu, 24 / 03 / 2022 fatura tarihli. SATILDI TL

hx-product-headset-alpha-s-black-1-zm-lg.jpg

ASUS TUF K3 Gaming Red Switch - Sıfır kapalı kutu, 03 / 05 / 2022 fatura tarihli. SATILDI TL

Ekran görüntüsü 2022-05-06 181839.jpg

Razer Basilisk V3
Maksimum 2 saat kullanmışımdır, halihazırda Logitech G PRO X Superlight ve Ninjutso Katana kullanıyorum kablosuza alıştığım için satma kararı aldım. Fatura tarihi 24 / 03 /
2022. 699 TL

Razer-Basilisk-V3-Button.jpg

ASUS ROG Claymore Core Red Switch

WhatsApp Image 2022-06-02 at 03.14.06 (1).jpeg WhatsApp Image 2022-06-02 at 03.14.06.jpeg WhatsApp Image 2022-06-02 at 03.14.05.jpeg h525.png

699 TL

Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, garantisi bitti. Orijinal kutusu ve kutu içeriği, kadife taşıma çantası vs her şeyi durmaktadır. Üzerinde bulunan gri tuşlar yerine orijinal tuşlarını vereceğim fakat istenirse ekstra ücret karşılığı üzerindeki gri tuşlar ile alabilirsiniz. Gri tuşlar oyun için harika oluyor.

Eğer farklı kombinasyon istenirse yanında orijinal ASUS ROG keycapsler var onlarla beraberde satabilirim. Sizin nasıl istediğinize bağlı. Herhangi bir sorunu kusura yoktur sadece Z tuşunda fabrikasyon çok ufak bir hata var. Görsel olarak kesinlikle belli olmamakta. Fotoğrafı yakın çektiğim için biraz abartı durmuş fakat öyle değil.

ASUS ROG Scope Deluxe TKL Red Switch

WhatsApp Image 2022-06-02 at 03.16.03.jpeg

SATILDI TL

Uzun zamandır kullanmadığım bir klavye. Fazlalıktan satıyorum. Orijinal wasd ve ESC tuşu kaybolmuştur. Onun yerine üzerinde pahalı tuş takımları olan ASUS ROG keycaps mevcuttur. Eğer istenirse diğer ilanlarımda bulunan bir diğer klavyemde gri FPS tuşları ile de verebilirim onlarada bakmanızı tavsiye ederim. Çok çok az kullanıldı zaten ilanlarımı incelerseniz elimde çok fazla klavye var kullanmaya fırsat bulamadım. Kutusu vs her şey durmaktadır.

ASUS ROG STRIX Scope NX Deluxe ROG nx red Switch

Satıldı TL

asus rog strix.jpg

Yine sırf meraktan alıp yüzüne bakmadığım bir klavye daha. Custom klavyeye geçtiğimden beri ilgimi çekmiyorlar artık. Sıfır kapalı kutu garantili 03 / 05 / 2022 tarihli. Alıcısına hayırlı olsun.

XPG Summoner Cherry MX Red Switch

Satıldı. TL.

60b433eed54937.46554429_iojfgmnqkleph_500.jpg

Yine alıp açmadığım kenarda duran bir klavye. 27 / 05 / 2022 tarihli elime 28 ya da 29u gibi geçmişti. Eldeki fazlalıkları satıp yeni Custom'lar denemek için bu da satılık. Sıfır kapalı kutu. Alıcısına hayırlı olsun.

Sahibinden.com ilanlarım içerisinden ihtiyacınız olan ürün için yazabilirsiniz. Toplu alımlarda yardımcı olmaya çalışırım.

ilanı gereksiz yere meşgul edenler şikayet edilecektir. Alıcı olmayanların konuya yazmaması önemle rica olunur.

Hepsini alan arkadaşımıza sıfır kapalı kutu ASUS TUF M3 Mouse hediyemdir.

Dosya Ekleri

• 711+YmEi+gL._AC_SL1500_.jpg
    711+YmEi+gL._AC_SL1500_.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı