Epic Games Çeşitli oyunlar hesaptan kalıcı olarak kaldırılamıyor

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde Epic Games desteğe yazdım. Hesabımdan bazı oyunları kalıcı olarak kaldırmak istiyordum. Bana hesaptan kaldırmak istediğim oyunları yazmamı söylediler ve ben de yazdım. Sonrasında politikaları gereği kaldıramayacaklarını söylediler. Ben de pek bir şey demedim. Anlayışla karşıladım. Saçma bulduğum şey, oyun isimlerini istemeden önce politikaları neredeydi? Her neyse. Sonrasında bir hesaptan başka bir hesaba oyun aktarmanın mümkün olup olmadığını sorduğumda bana 5 adet oyunun başka bir hesaba aktarabileceğini söylediler. Ben de tamam deyip aktarılmasını istediğim oyunların isimlerini yazdım. İşlemin gerçekleştirilebilmesi için iki mail hesabıma da doğrulama yolladılar. Doğrulama işlemlerini tamamladım. Fakat bir geri dönüş yapılmadı. Ben de bugün canlı desteğe yazdım. Aldığım cevap şuydu: Güvenlik eksikliklerinden dolayı işlemler gerçekleştirilemiyor, anlayışınız için teşekkür ederiz. Ben de yazdım neymiş bu güvenlik eksiklikleri? Bana yapın dediğiniz her şeyi yaptım daha ne yapayım dedim. Buna verdikleri cevap şahane komikti: Güvenlik sebepleri nedeniyle sorunuza cevap verememekteyim. Şaka mı ya bu? İki gündür uğraşıyorum, mail bekliyorum dönüş sağlamıyorlar. Üstüne ben canlı destekte bunu dillendirince yine "politikaları gereği" cevap veremiyorlar. Ne diye oyaladınız o zaman beni ya? Rezalet ve amatör bir müşteri hizmetleri. Launcher'ı da rezalet. Bundan sonra Epic Mepic yok kardeşim. Alacağım oyun Epic Games'te 100.000 lira daha ucuz olsa, kredi çeker Steam'den alırım.

Not: Moderatör arkadaşımıza sesleniyorum. Başlığı çok saçma yazmışsın asıl sorun başlıktaki sorun değil. Her neyse

Neden kaldırmak istediniz?
Hesabı kardeşim kullanıyordu genelde. Çöp oyunlarla doldurmuş onu uyarmama rağmen. Ben de kaldırılabilip kaldırılamadığını sordum. Olmadı. Asıl sinirlendiğim nokta bu değil zaten. İkinci kere yazıp hesaplar arasında oyun aktarımı yapmak istedim. Kardeşimin doldurduğu hesap ona kalır, ben de o istediğim 5 oyunu yeni hesabıma aktarıp paşa paşa oynardım. Burdaki mesele Epic Games'in bunu becerememesi, üstelik suçu bana yıkması. Vpn vesaire kullanmışsınızdır o yüzden mail doğrulaması gerçekleşmemiştir diyip konuyu kapatıyorlar. Tekrar mail gönderin diyince de reddediyorlar. Mevzu bu.

Aynı sorunu yaşadım defalarca. Hesabımın zamanında aldığım çöp oyunlarla dolup taşması hoşuma gitmiyor. Steam'de zamanında aldığım saçma sapan oyunlarım vardı tek tıkla hesabımdan kalıcı olarak kaldır diyip temizledim ama Epic de yok. Kaç kere desteğe yazdım tek dedikleri liste oluşturup oyunlarımı orada düzenleyebilirmişim. Biliyorum onu kardeşim zaten tamamen silmek istiyorum bazı oyunları yok diyorlar inatla, elli tane işlem istiyor zaten vazgeçip pes ediyor insan.

Hadi onu gerçekleştiremiyorlar diyelim(her ne kadar saçma olsa da). Sonrasında belirttiğim gibi hesaplar arasında oyun aktarımını yapacağız diyorlar. Ama beceremiyorlar. Koskoca şirket şunu beceremiyor. Üstüne suçu bana yıkıyor. En kötüsü de 2 gündür beni oyalamış olmaları. Zamanıma yazık.

Hesap satma olayları vs olduğu için olabilir. Genelde çok yapılıyor oyunları başka hesaba çekip onu satıyorlar. Belki bu sebep ile yapmış olabilirler.

Ayrıca basit çöp oyunlar olsa dahi sizin oynamanıza engel olmaz ki? Onları oynamak zorunda değilsiniz. Diğerlerini görmezden gelir 5 tane favorinizi oynarsınız.

İşte buradaki sorun, oynamama engel olması değil dragonborn arkadaşımızın dediği gibi insanı rahatsız ediyor. Ayrıca madem ne oyun aktarımı ne de oyun kaldırma işlemini yapamayacaklar, ne diye baştan beri beni oyalıyorlar? Bana en başından bu işlemler gerçekleştirilemez demek yerine 2 gündür beni oyalayıp onu bunu yap deyip en sonunda güvenlik sebeplerinden dolayı işlem gerçekleştirilemiyor diyorlar. Problem bu. Yani sırf ben oyunlarımı kaldırmak istedim de onlar kaldırmadı diye sinirlenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…