Çeşitli programlar açılmıyor

venniX

Kilopat
Daha fazla  
Sorunumu Discord'u açamamakla fark ettim. Ardından neyse dedim R6 gireyim dedim. Aaaa! Bir de ne göreyim? R6 açılmıyor. Problemin ne olduğunu gerçekten anlayamadım. Çok alakasız. Üstelik herhangi bir program üzerinde uyumluluk sorun gidericisini açmaya çalıştığımda o da çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Intel i5 9400F
  • Zotac GTX 1660S
  • Corsair 8 GB RAM
  • MSI H310M PRO VD Plus
  • Corsair VS550 PSU
  • Kingston A400 480GB SSD
Edit: Handbrake'i de açamadığımı hatırladım. Tıklıyorum fakat açılmıyor diğerlerinde olduğu gibi.

Son düzenleme:
Discord'da: ''discord installation has failed there was an error while installing the application''
R6 ise açılır gibi olup 5sn içinde geri kapanıyor.
Uyumluluk doğrulama sistemi de: ''Beklenmedik bir hata oluştu.'' hatasını veriyor. Başlamadan bitiyor.
Tespit edebildiğim sorunlar bunlar. Bana kalırsa açamadığım daha fazla program var.
Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz?
Son zamanlarda neredeyse bilgisayara bakmadım. Yaptığım değişiklikleri düşünüyorum:
-GPU sürücüsü Geforce experience üzerinden güncellendi.
-docx. dökümanları yükledim.
-Windows güncellemeleri yapılmış olabilir.
Durum güncellemesi yapıyorum. DDU ile GPU sürücüsünü temizleyecektim fakat DDU'da aynı şekilde açılır gibi olup açılmıyor.
avira error.PNG
Virüs taraması yapacaktım. Avira'yı indiremedim.
Discord'u kurmayı deneyip verilen hatayı atayım dedim.
Kurulumdan önce de karşıma çıkan hata (Hem Discord'ta hem Avira'da):

Dosya Ekleri

• discord error.PNG
    discord error.PNG
    3,3 KB · Görüntüleme: 41
  • smart scren error.PNG
    smart scren error.PNG
    9,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı