Bilgisayarfakiri30
Hectopat
Kendimi bildim bileli Türk Telekomluyum. 2015'e kadar her Allah'ın günü internet giderdi. Sonradan bu olay düzeldi fakat kaç senedir 11 download 0.40 upload hız alıyorum. Bu tarifeye 89 TL ödemekteyim. Çeşitli sitelerden yaptığım testleri sizinle paylaşacağım.
Millenicom:
Alabileceğiniz hız: 85 Mbps
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
TürkNet:
35 Mbps
Yüksek hız
Daha yüksek hız ister misiniz?
Altyapınızın desteklediği en yüksek tahmini hız
75 Mbps.
Değerler böyle. Cidden bu hızları almamın imkanı var mı? Kaç senedir 11 download 0.40 upload kullandıktan ve sıkıntılardan sonra cidden böyle bir şey olduğuna inanamıyorum.
?
Durum | |
---|---|
Alt Yapı | Var |
Alt Yapı Türü | Vdsl 2 İnternet |
Port Durumu | Var |
Hız Bilgisi | Maksimum 85 Mbps'e kadar |
Millenicom:
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
TürkNet:
35 Mbps
Yüksek hız
75 Mbps.
Değerler böyle. Cidden bu hızları almamın imkanı var mı? Kaç senedir 11 download 0.40 upload kullandıktan ve sıkıntılardan sonra cidden böyle bir şey olduğuna inanamıyorum.
Bu korona olaylarından önce aradığımda altyapınız yok diyorlardı. Elektrik kablolarının üzerinden geliyor diyorlardı internet için.Kendimi bildim bileli Türk Telekomluyum. 2015'e kadar her Allah'ın günü internet giderdi. Sonradan bu olay düzeldi fakat kaç senedir 11 download 0.40 upload hız alıyorum. Bu tarifeye 89 TL ödemekteyim. Çeşitli sitelerden yaptığım testleri sizinle paylaşacağım.
Durum Alt Yapı Var Alt Yapı Türü Vdsl 2 İnternet Port Durumu Var Hız Bilgisi Maksimum 85 Mbps'e kadar
Millenicom:
TürkNet:
35 Mbps
Yüksek hız
75 Mbps.
?
Son düzenleme: