Plastik pinleri tırnak makasıyla keserek takabilirsin ama pek önermem.Z686 aldım. 3 pinli matcha green bakıyorum ama Akko piano pro 5 pinli acaba 3 pinli klavyeye takmak için bir yolu var mıdır?
Benim de favori switchlerimden biri grain Gold X zuoce bubblegum sesi çok hoş ve tok.
Hocam bu switch oetemu klavyeyle uyumlu mu?
3 pin sessiz olarak ne önerirsiniz?
Z686 aldım. 3 pinli matcha Green bakıyorum ama Akko piano Pro 5 pinli acaba 3 pinli klavyeye takmak için bir yolu var mıdır?
Akko piano pro denedim takmayı uyumlu değil Outume soketleri ile onun yerine Akko CS switchlerden takabilirsiniz.Z686 aldım. 3 pinli matcha green bakıyorum ama Akko piano pro 5 pinli acaba 3 pinli klavyeye takmak için bir yolu var mıdır?
Cıy asura - X35 192 TL, X70 389 TL.
Agır tactile, Outemu hotswap soketlerine uyumlu.CIY Asura anahtarı önceden geliÅmiÅ dokunsal anahtarı 50g oyun mekanik klavye için uzun bahar PC POK naylon Lubed 50M mor - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
-
Grain Gold X zuoce bubblegum - X30 168 TL.
Şu anki favori switchlerim. Bu fiyata çok iyi. Linear.Zuoce Kauwgom Schakelaar Lineaire Mx Steelschakelaar Voor Gaming Mechanisch Toetsenbord Gemodificeerd Pom 45G Pom Sl Fabriek Pre Lubed - AliExpress 7
-
Zuoce litchi milk - X30 233 TL.
Hafif tactile.Zuoce Litchi Melk Schakelaar Tactiele MX Stem schakelaar voor Gaming Mechanische Toetsenbord Gemodificeerde POM SL Nylon Lange Lente 40g 50g - AliExpress 7
-
Bsun Rise dream - X35 161 TL.
Linear.BSun Rise rüya anahtarı RGB SMD lineer anahtarı fantezi oyun mekanik klavye için 37g 42g PC naylon POM uzun bahar ön Lubed - AliExpress 7
-
Outemu silent Lime/Peach - X35 180 TL.
Sessiz tactile/linear.Outemu sessiz limon V3 anahtarı sessiz Åeftali V3 anahtarı kireç doÄrusal dokunsal mekanik klavye için POM PA66 fabrika ön Lubed - AliExpress 7
-
Bsun ruben hornet - X35 235 TL.
Hafif tactile.BSun Ruben Hornet Schakelaar RGB SMD Tactiele Schakelaar Lineaire Schakelaar Voor Gaming Mechanische toetsenbord 48g 45g POM Nylon Pre gesmeerd - AliExpress 7
-
Bsun taichi - X35 160 TL.
Linear.Bsun Tai Chi Switch Rgb Smd Lineaire Taichi Schakelaar Voor Gaming Mechanisch Toetsenbord 40G Pc Nylon Lange Lente Voorgelubed - AliExpress 7
-
Mz Z1 - X30 156 TL.
Linear.Mz Z1 Switch Advance Dieptepunt Lineaire Schakelaar Ly Stem Hifi Ervaring Mechanische Toetsenbord Gaming Switch Gesmeerd Lmmediate Gebruik - AliExpress 7
Bonus - qwertykeys Neo stabilizers 263 TL.
Neo & QK PCB sabitleyici için oyun mekanik klavye gh60 için 1.2mm PCB 1.6mm PCB CSTC40 CSTC75 60 68 75 84 96 87 104 96 98 - AliExpress 7
Linear için iyidir hocam.Ben ggboy kang white V3 aldım Z11 için iyidir değil mi?