Elektronik Çeşitli switch indirimleri

Kang white, cıy asura, Akko CS switchlere göz atabilirsiniz.

Cıy asura kang whitedan ucuza geliyor. Asura alsam problem yaşar mıyım acaba. Bunun dışında önereceğiniz var mıdır?

Cıy asura kang whitedan ucuza geliyor. Asura alsam problem yaşar mıyım acaba. Bunun dışında önereceğiniz var mıdır?
Cıy asura sipariş edeceğim şahsen ağır tactile olduğu için. Akko CS switchler güzel aslında onlara göz atabilirsiniz.

CIY Asura kaliteli eğer daha ucuza geliyorsa onu alın. Akko Green Matcha var başka da 3 pinli göremedim adam akıllı.

CIY Asura kaliteli eğer daha ucuza geliyorsa onu alın. Akko Green Matcha var başka da 3 pinli göremedim adam akıllı.
CIY asura çok güzele benziyor. Bendeki Akko jelly purple switchleri denedim uyumlu yani tüm 3 pin CS switchlerle uyumlu.

CIY asura çok güzele benziyor. Bendeki Akko jelly purple switchleri denedim uyumlu yani tüm 3 pin CS switchlerle uyumlu.
Stoklarda bulursanız bu switchler de çok güzel.

Akko 600 kang white 500 asura 400'e geliyor. Şu noktada tavsiyeniz hangisinden yana. Asura ve Akko arasında kaldım. 200 lira fazladan vermeye değecek switchler midir?

Akko 600 kang white 500 asura 400'e geliyor. Şu noktada tavsiyeniz hangisinden yana. Asura ve Akko arasında kaldım. 200 lira fazladan vermeye değecek switchler midir?

Kang White 500'e gelemez hocam 50'li olandan 2 kez ayrı hesaptan alırsanız 100 tanesi 245 TL'ye gelmesi lazım.

Asura da 35 tanesi 111 TL civarına geliyor attığım linkte 2 hesaptan alabilirsiniz.
.

Ben 70 tane kang whitei 190 TL'ye aldım.

Ağır tactile denemedim hiç. O yüzden kang white aldım, pişman olmayız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…