Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

Dostum nasıl görmem? En basitinden örnek vereyim. Oyunlarda ki loading süreleri kısalıyor.

Arkadaşlar en iyi performans veren hangisi şuan atlasos diyor herkez ama burada o yok

Sonradan ekleyeceğim dediğin ISO'ları denedin mi? Özellikle foxos 1709 ve AtlasOS'un son versiyonunu çok merak ediyorum.

Şu anda kullandığınız OS hangisi Windows 10 kurmayı düşünüyorum, foxos, revos ve AtlasOS en son konuşulanlar sanırım güncel olarak bu üçünü deneyen varsa onu kurayım.

atlas çok kötü suan atlas kullanıyom valorantta 250 fps alıyodum 200 e düştü

Atlas çok kötü şu an atlas kullanıyorum Valorant'ta 250 FPS alıyordum 200'e düştü

Atlas harbiden çok kötü dostum. Bende de sürekli FPS droplar vardı anında sildim diskten ayrıca bu sistemlerin alayı aynı bana göre. En güzeli sistemi kendin editleyeceksin. Ben şu an 22H2 kurdum güncellemeleri yaptım Build sürümü 19045.2788 başka da güncelleme bulmuyor zaten. Gerekli Tweak'leri falan yaptım 50 işleme kadar düşürdüm işlemci %0 neredeyse hiçbir şey işlemci kullanmıyor. Format sonrası sadece sürücüleri kurduktan sonra bile boşta 2.5GB RAM kullanıyordu şu an da Tweak sonrası 1GB RAM kullanıyor sistem. Bayağı uğraştım bununla. Custom ISO kullanana kadar kendiniz yapın daha iyi bence.

Bu istatislikler güncel zamanda da aynı mı? Hangi sürüme geçmeliyim en düşük gecikme için.

Bu istatislikler güncel zamanda da aynı mı? Hangi sürüme geçmeliyim en düşük gecikme için.
?

Buldum kurdum fakat Valorant kendi kendine kapanıyor ve ekran kartı güncellenirken hata veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…