Mete Kavakçı Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 67 1 Kasım 2023 #1 Valorant yeni gelen setin vandalı alınır mı? Bende yağmacı var asil ya da iyon bekliyordum.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.044 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 hayır. Artı 0 Eksi
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.178 Makaleler 3 Çözümler 61 1 Kasım 2023 #3 Hayır. Artı 0 Eksi
W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 694 1 Kasım 2023 #4 Mete Kavakçı dedi: Valorant yeni gelen setin vandalı alınır mı? Bende yağmacı var asil ya da iyon bekliyordum. Genişletmek için tıkla... Valorant'a para yatırma bende Işık Muhafızları, Köken, Yitik, Ejder, Neptün, Yıldız Belası, Çapraşık Alemler, Asil Vandal. Asil, Oni, Delipop Phantom. Yağmacı, Köken OP. Asil Classic, Fatih Ghost, İyon Frenzy, İyon Sherrif Yağmacı Guardian, Sihirpunk Spectre Yağmacı , Valorant Go Vol 1 Bıçak Ve 5 bp var ama hiçbir anlamı yok ilerde pişman oluyosun. Artı 0 Eksi
Mete Kavakçı dedi: Valorant yeni gelen setin vandalı alınır mı? Bende yağmacı var asil ya da iyon bekliyordum. Genişletmek için tıkla... Valorant'a para yatırma bende Işık Muhafızları, Köken, Yitik, Ejder, Neptün, Yıldız Belası, Çapraşık Alemler, Asil Vandal. Asil, Oni, Delipop Phantom. Yağmacı, Köken OP. Asil Classic, Fatih Ghost, İyon Frenzy, İyon Sherrif Yağmacı Guardian, Sihirpunk Spectre Yağmacı , Valorant Go Vol 1 Bıçak Ve 5 bp var ama hiçbir anlamı yok ilerde pişman oluyosun.
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.361 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Kasım 2023 #5 Kesinlikle alınmaz. İleride pişman olacağına herkes emindir bu konuda. Artı 0 Eksi
KS KS Mete Kavakçı Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 67 1 Kasım 2023 #6 MakeMyDay dedi: Kesinlikle alınmaz. İleride pişman olacağına herkes emindir bu konuda. Genişletmek için tıkla... 2000VP yüklü ama Artı 0 Eksi
MakeMyDay dedi: Kesinlikle alınmaz. İleride pişman olacağına herkes emindir bu konuda. Genişletmek için tıkla... 2000VP yüklü ama
tunaass Decapat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 8gb amd r7 5700g 32 gb ram Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #7 Mete Kavakçı dedi: Valorant yeni gelen setin vandalı alınır mı? Bende yağmacı var asil ya da iyon bekliyordum. Genişletmek için tıkla... Alinir Artı 0 Eksi
Mete Kavakçı dedi: Valorant yeni gelen setin vandalı alınır mı? Bende yağmacı var asil ya da iyon bekliyordum. Genişletmek için tıkla... Alinir
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.013 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #8 Alınmaz bitirme animasyonu hariç güzel değil. Artı 0 Eksi
tunaass Decapat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 8gb amd r7 5700g 32 gb ram Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #9 BlackDread dedi: Alınmaz bitirme animasyonu hariç güzel değil. Genişletmek için tıkla... Lan olm silahin tek guzel yani bitirme animasyonu zaten olum duyurusu filan kotu aldim cok guzel Artı 0 Eksi
BlackDread dedi: Alınmaz bitirme animasyonu hariç güzel değil. Genişletmek için tıkla... Lan olm silahin tek guzel yani bitirme animasyonu zaten olum duyurusu filan kotu aldim cok guzel
nbugrahans Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #10 Bence de çok güzel mağazama bekliyorum şu an BlackDread dedi: Alınmaz bitirme animasyonu hariç güzel değil. Genişletmek için tıkla... Bana göre hissiyatı güzel ama o sizin kararınız. Artı 0 Eksi
Bence de çok güzel mağazama bekliyorum şu an BlackDread dedi: Alınmaz bitirme animasyonu hariç güzel değil. Genişletmek için tıkla... Bana göre hissiyatı güzel ama o sizin kararınız.