Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 23 Ocak 2019 #21 O gün hava 0 derece ve ertesi gün 2 kat artacak. Ertesi gün hava kaç derece olur?
Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 23 Ocak 2019 #22 Yeniçocuk dedi: Hocam o soru yazın teorik olarak çözülmedi mi %51 soğanlı çıktı diye hatırlıyorum ama Genişletmek için tıkla... Bunun cevabı olamaz, çünki değişken. Pi sayısı vb. gibi öznel bir yargı olamaz. Öznel bir cevaba sahip olamayan soruların cevapları yoktur.
Yeniçocuk dedi: Hocam o soru yazın teorik olarak çözülmedi mi %51 soğanlı çıktı diye hatırlıyorum ama Genişletmek için tıkla... Bunun cevabı olamaz, çünki değişken. Pi sayısı vb. gibi öznel bir yargı olamaz. Öznel bir cevaba sahip olamayan soruların cevapları yoktur.
Tokatlı Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #23 Cevabı olmayan diğer bir soru. Neden sevgilin /sevgilim yok.
OPwarchef Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 388 Çözümler 1 Yer Ankara 23 Ocak 2019 #24 Kesin doğru olduğuna emin olduğunuz 1 şey.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 23 Ocak 2019 #25 Onedio'da gördüğüm troll soru: Bugün hava 0 derece ve yarın bugünkünden 2 kat daha soğuk olacağı söyleniyorsa, yarın yine 0 derece olmaz mı?
Onedio'da gördüğüm troll soru: Bugün hava 0 derece ve yarın bugünkünden 2 kat daha soğuk olacağı söyleniyorsa, yarın yine 0 derece olmaz mı?
Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 23 Ocak 2019 #26 Erdem Çolakoğlu dedi: Onedio'da gördüğüm troll soru: Bugün hava 0 derece ve yarın bugünkünden 2 kat daha soğuk olacağı söyleniyorsa, yarın yine 0 derece olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım, bende farklı bir yerden görmüştüm
Erdem Çolakoğlu dedi: Onedio'da gördüğüm troll soru: Bugün hava 0 derece ve yarın bugünkünden 2 kat daha soğuk olacağı söyleniyorsa, yarın yine 0 derece olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım, bende farklı bir yerden görmüştüm
C Cern99 Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #27 Shadowslayer dedi: O gün hava 0 derece ve ertesi gün 2 kat artacak. Ertesi gün hava kaç derece olur? Genişletmek için tıkla... Kelvinden hesaplarsak 273 derece olur.
Shadowslayer dedi: O gün hava 0 derece ve ertesi gün 2 kat artacak. Ertesi gün hava kaç derece olur? Genişletmek için tıkla... Kelvinden hesaplarsak 273 derece olur.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 23 Ocak 2019 #28 Shadowslayer dedi: Yukarıda yazdım, bende farklı bir yerden görmüştüm [emoji3] Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam yazdığını kusura bakma Başka bir soru: Bir hırsız paranızı çalarsa ve başka bir zamanda, çalınan parayı o hırsızdan çalarsanız, bu sizi de hırsız yapar mı?
Shadowslayer dedi: Yukarıda yazdım, bende farklı bir yerden görmüştüm [emoji3] Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam yazdığını kusura bakma Başka bir soru: Bir hırsız paranızı çalarsa ve başka bir zamanda, çalınan parayı o hırsızdan çalarsanız, bu sizi de hırsız yapar mı?
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 23 Ocak 2019 #29 Everest dağı bulutların üzerinde ise tepesinde nasıl kar var ?
Caucasian Decapat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 66 23 Ocak 2019 #30 Nereye geldim ben, herkes beynimi yaktı.