aktuel-urunler.com Sitesinin yayınladığı kataloğa 13 Ocak Çarşamba günü BIM'e normalinden çok daha ucuz bir fiyata Arctis 1 ve Rival 3 gelecek.
Eki Görüntüle 821401
Tabii fiyat bu kadar düşük olunca, insanların aklına "Ürünler sahte mi?" tarzında sorular geldi. Açılan konulardan bazıları:
Arkadaşlar, 13 Ocak'ta BİM'e Rival 3 geleceği doğru mudur? Ona göre elimdeki fareyi satıp Rival 3 almayı düşünüyorum.
Arctis 1 modelini gözüme kestirdim aslında.
Arkadaşlar BİM'e 13 Ocak'da SteelSeries'in oyuncu ekipmanları geleceği söyleniyor. Bu doğru mu? Poster bu.
Herkese selamlar. 13 Ocak 2021'de aşağıda gördüğünüz ürünler indirimde. Hepsinin fiyatı çok iyi. Şahsen "SteelSeries Arctis 1" alacağım. İnternette en ucuzu 650TL. Steelseries Rival 3 - İnternette en ucuz 350TL X200 - İnternette en ucuzu 80TL gibi gibi... Laptop özelliklerini okuyamayanlar...
Ben de bu sorulara genel olarak bir cevap vermek amacıyla SteelSeries Türkiye'nin Instagram hesabından kendilerine ürünlerin sahte olup olamayacağını sordum ve beklediğim cevabı da aldım.
Eki Görüntüle 821413
Yani, 13 Ocak'ta 349TL'ye satılacak olan SteelSeries Arctis 1 ve 219TL'ye satılacak olan SteelSeries Rival 3
sahte ürünler değil,
orijinal SteelSeries ürünleridir.
Alacaklara şimdiden hayırlı olsun, iyi sosyaller.