[Cevap] LG G2 Marshmallow alacak mı ?

Makaleler
287
Yer
İstanbul
LG'nin sevilen telefonu G2, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak. Telefonda kullanılan yonganın Qualcomm olması dolayısı ile cihaza Android güncellemesi yapmak çok daha kolay. Firma bu bağlamda müşterilerini memnun etmek için G2'ye bu güncellemeyi verecek.

Ne zaman ?

Kesin bir tarih yok fakat tahminlerimiz bu yıl bitmeden güncellemenin yayınlanacağı yönünde.

Bu çok güzel bir haber. G2 gerçekten muazzam bir cihaz, birde şu ekran sararma olayı olmasaymış.

Lg'yi tebrik etmek lazım güncellemeyi baya bir süre verdiler bu cihaza. İsteseler daha'da verirler aslında, cihazın kaldıracak gücü var.

Mutlu oldum . Ama vermeleri gayet mantıklı. Telefon çok tutuldu ve donanımı gayet güçlü (Quad-Core Snapdragon 800 işlemci ). Vermeselerdi G2 kullanıcıları herhalde LG Türkiye'nin ofisini falan basardı herhalde .

Açıkçası vermelerini beklemiyordum ama iyi oldu. Artık bu son olur herhalde (Gerçi Lollipop için de öyle demiştim.)

Ben şu an fiyatı uygun ve aynı zaman da güçlü bir telefon bakıyorum. G2 hep aklımda olan bir cihazdı, şimdi fiyat da iyice düştü, almak şart oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…