Açılan konuların çoğunda 2 saat oynamadan kart düşüremezsiniz gibi bilgilendirmelere rastlıyorum. Kartlarda önceden böyle bir sınırlama mevcuttu, fakat artık böyle bir engel bulunmamakta.
Resmi konularda kesin bir cevaba ulaşamadığım için bu konuyu direkt olarak Steam Destek ekibine yönelttim. Aldığım cevap ise kartların rastgele düştüğü oldu. Yani 2 saatten önce de düşebilir, 2 saat sonra da. Kısacası tamamen rastgele gerçekleşen bir durum.
Sürekli oyun satın alıp iade edenlere herhangi bir yaptırım uygulanıyor mu bilmiyorum. Bu konu hakkında bir bilgi paylaşmadılar.
Ben de kart kastığım zamanda 4 oyunda 1 saat altındayken kartları bitirmiştim. Onlar bildiklerim ama belki daha fazla oyunda 1 saat ya da 2 saatin altındaydı. Yani kısacası 2 saat kısıtlaması yok.
Ben daha gecen sefer Cyberpunk 2077 oynarken 2 saatten önce kart düsürdüm. 2 saat gibi bir engelin olmadigini biliyorum, fakat bunu insanlara kaynak sunmadan anlatmak zor.
Genelde ilk 10 dakika içinde bir kart düşüyor bende. Sonraki kartlar ilk 1 saat ve diğer saat başlarına denk geliyor. Yani ortalama olarak 4 kartlı bir oyun oynuyorsam, ilk 3-4 saat içinde bütün kartlar düşmüş oluyor.