Cevapsız konuları yeni konu olarak öne çıkarma

Victoria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bazen açtığımız konular cevapsız kalabiliyor. Öne çıkarma yapınca da "Yeni Konular" yerine "Yeni Mesajlar" kısmında göründüğü için çok çabuk yine alta düşebiliyor. Eğer bir konuda hiç mesaj yoksa ve öne çıkar deniliyse, yeni konular bölümünde görünmesi sağlanabilir mi?

Bazen açtığımız konular cevapsız kalabiliyor. Öne çıkarma yapınca da "Yeni Konular" yerine "Yeni Mesajlar" kısmında göründüğü için çok çabuk yine alta düşebiliyor. Eğer bir konuda hiç mesaj yoksa ve öne çıkar deniliyse, yeni konular bölümünde görünmesi sağlanabilir mi?
Bence de gayet mantıklı olur. Mesela suistimal olmasın diye günlük öne çıkarma sınırını 1 yapıp öne çıkarılan konuyu "Yeni Konular" bölümüne almak mantıklı olabilir ya da ana sayfaya "Öne Çıkarılan Konular" başlığı eklenebilir.

Mevcut öne çıkarma sistemi hiçbir işe yaramıyor, konu ana sayfada en fazla 10-20 saniye duruyor ve insanlar da doğal olarak aynı soru için yeni konu açıyor.

Evet, "Yeni Mesajlar" kısmı çok hızlı aktığı için kaybolup gidiyor. Ancak "Yeni Konular" kısmına düşerse bu sefer de orası çok hızlı akacak. Bu da bir başka problem.

Eğer bir konuda hiç mesaj yoksa ve öne çıkar denildiyse, yeni konular bölümünde görünmesi sağlanabilir mi?
Bu da aslında çok iyi bir kıstas değil. Bazen birisi gelip "Aynı problem bende de var." yazıp gidiyor ama konu yine de cevapsız kalıyor. Peşinden bir problem olmadığını destekler, ya da ben şöyle düşünüyorum gibi bir ekleme yaparsa ayrı tabii, onları ayrı tutuyorum. Ya da alakasız bir soru soruyor, konu yine 0 mesajlı olmadığı için cevapsız ya da ilgilenilmemiş gibi durmuyor ama bir farkı da yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı