YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor?
Çözüm 328914 28 Ekim 2023 YaseRR dedi: Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Başka oyundan kartlar satın alıp koleksiyonu tamamlamanızı sağlıyor. Başka bir oyunun kartlarını tamamlayabiliyorsunuz cevher ile.
YaseRR dedi: Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Başka oyundan kartlar satın alıp koleksiyonu tamamlamanızı sağlıyor. Başka bir oyunun kartlarını tamamlayabiliyorsunuz cevher ile.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.214 Makaleler 11 Çözümler 59 28 Ekim 2023 #2 YaseRR dedi: Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Başka oyundan kartlar satın alıp koleksiyonu tamamlamanızı sağlıyor. Başka bir oyunun kartlarını tamamlayabiliyorsunuz cevher ile. Artı 0 Eksi Çözüm
YaseRR dedi: Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Başka oyundan kartlar satın alıp koleksiyonu tamamlamanızı sağlıyor. Başka bir oyunun kartlarını tamamlayabiliyorsunuz cevher ile.
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #3 YaseRR dedi: Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Hızlandırma paketi satın almak için büyük 'Cevher' . Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Hızlandırma paketi satın almak için büyük 'Cevher' .
KS KS YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #4 Pislick dedi: Hızlandırma paketi satın almak için büyük 'cevher' . Genişletmek için tıkla... Peki hızlandırma paketi neye yarıyor? Artı 0 Eksi
Pislick dedi: Hızlandırma paketi satın almak için büyük 'cevher' . Genişletmek için tıkla... Peki hızlandırma paketi neye yarıyor?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.214 Makaleler 11 Çözümler 59 28 Ekim 2023 #5 YaseRR dedi: Peki hızlandırma paketi neye yarıyor? Genişletmek için tıkla... Kartlar normalden daha hızlı düşüyor ve ek kart hakkı veriyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Peki hızlandırma paketi neye yarıyor? Genişletmek için tıkla... Kartlar normalden daha hızlı düşüyor ve ek kart hakkı veriyor diye biliyorum.
HLAB51 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 4 28 Ekim 2023 #6 Cevherle kart paketi alıyorsun. Onlarla rozet yapıp profilinde sergiliyorsun. Artı 0 Eksi
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #7 YaseRR dedi: Peki hızlandırma paketi neye yarıyor? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği işte hocam. İşinize yarar merak etmeyin. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Peki hızlandırma paketi neye yarıyor? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği işte hocam. İşinize yarar merak etmeyin.
KS KS YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #8 328914 dedi: Kartlar normalden daha hızlı düşüyor ve ek kart hakkı veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hızlandrma paketini nasıl alabilirim? Artı 0 Eksi
328914 dedi: Kartlar normalden daha hızlı düşüyor ve ek kart hakkı veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hızlandrma paketini nasıl alabilirim?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #9 Cevherle hızlandırma paketi alabilirsiniz. Ya da 1000 cevheri bir araya getirdiğinizde cevherleri çuvala doldurarak Topluluk Pazarı’nda satabilir ya da takaslayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Cevherle hızlandırma paketi alabilirsiniz. Ya da 1000 cevheri bir araya getirdiğinizde cevherleri çuvala doldurarak Topluluk Pazarı’nda satabilir ya da takaslayabilirsiniz.
Retr08erke Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #10 Kartları satmak mı yoksa cevhere çevirmek mi mantıklı ? Artı 0 Eksi