YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor?
Çözüm 328914 28 Ekim 2023 YaseRR dedi: Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Başka oyundan kartlar satın alıp koleksiyonu tamamlamanızı sağlıyor. Başka bir oyunun kartlarını tamamlayabiliyorsunuz cevher ile.
YaseRR dedi: Merhaba, Steam'de oyundan kazandığım kartları cevhere dönüştürebiliyorum. Bu cevher ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Başka oyundan kartlar satın alıp koleksiyonu tamamlamanızı sağlıyor. Başka bir oyunun kartlarını tamamlayabiliyorsunuz cevher ile.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.204 Makaleler 11 Çözümler 59 28 Ekim 2023 #11 YaseRR dedi: Hızlandrma paketini nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Cevher ile alınıyor ancak tam nereden alınıyor bilmiyorum. Envanterinizden herhangi bir koleksiyon kartına tıklayın belki oradan koleksiyon kartlarını görebilirsiniz. Retr08erke dedi: Kartları satmak mı yoksa cevhere çevirmek mi mantıklı ? Genişletmek için tıkla... Satmak daha mantıklı. Cevher ile ekstra kart alırsanız o oyunun tüm koleksiyon kartlarını topladığınızı gösteren bir rütbe kazanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Hızlandrma paketini nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Cevher ile alınıyor ancak tam nereden alınıyor bilmiyorum. Envanterinizden herhangi bir koleksiyon kartına tıklayın belki oradan koleksiyon kartlarını görebilirsiniz. Retr08erke dedi: Kartları satmak mı yoksa cevhere çevirmek mi mantıklı ? Genişletmek için tıkla... Satmak daha mantıklı. Cevher ile ekstra kart alırsanız o oyunun tüm koleksiyon kartlarını topladığınızı gösteren bir rütbe kazanıyorsunuz.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #12 Retr08erke dedi: Kartları satmak mı yoksa cevhere çevirmek mi mantıklı ? Genişletmek için tıkla... galıba cevhere çevirmek daha mantıklı ben sattım bılmeden Artı 0 Eksi
Retr08erke dedi: Kartları satmak mı yoksa cevhere çevirmek mi mantıklı ? Genişletmek için tıkla... galıba cevhere çevirmek daha mantıklı ben sattım bılmeden