Çevirmede alkol kullanmadan alkollü çıkmak

Rik Sançez

Hectopat
Daha fazla  
Normalde hiç alkol alan birisi değilim. Bugün de ikindi vakti saat 5 gibi uyandım ve dışarı çıktım. Gün içinde çay harici bir şey içmedim ardından girdiğim çevirmede 0,07 promil alkollü çıktım. Yasal sınırın altında olduğu için arabamın plakasını ve telefon numaramı alıp bıraktılar. Bu promil oranı normal mi?

Naneli herhangi bir şey tükettin mi? Naneli ağız bakım suyundan dolayı abim 0.45 promil alkollü çıktı yanı başımda. Babam gelip arabayı teslim aldı cezayı iptal ettiremedik.

Kefir, ekşi yoğurt gibi şeylerde alkol vardır. Alkol mayalanmış çoğu şeyde vardır. %2 alkollü kefirler falan bile var yani.

Naneli herhangi bir şey tükettin mi? Naneli ağız bakım suyundan dolayı abim 0.45 promil alkollü çıktı yanı başımda. Babam gelip arabayı teslim aldı cezayı iptal ettiremedik.
Kefir, ekşi yoğurt gibi şeylerde alkol vardır. Alkol mayalanmış çoğu şeyde vardır. %2 alkollü kefirler falan bile var yani.
Soğuk çaydan vs olur mu? Yatmadan önce tüketmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…