Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 26 Ağustos 2023 #1 Dostlar elimde TAA 1997-1998 döneminden kalma bilgisayar var, bu bilgisayarla da internete bağlanıp akmak istiyorum ama çevirmeli ağ ile bağlanmak istiyorum, bunun için neler almam gerekli ve neler yapmam gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Dostlar elimde TAA 1997-1998 döneminden kalma bilgisayar var, bu bilgisayarla da internete bağlanıp akmak istiyorum ama çevirmeli ağ ile bağlanmak istiyorum, bunun için neler almam gerekli ve neler yapmam gerekli?
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Telefon hattı Analog modem Çevirmeli bağlantı (Dialup) ile hizmet verecek bir Internet Servis Sağlayıcı. İlk ikisini bulmak kolay ama sonuncusunu nasıl bulacaksınız fikrim yok. Artı 0 Eksi
Telefon hattı Analog modem Çevirmeli bağlantı (Dialup) ile hizmet verecek bir Internet Servis Sağlayıcı. İlk ikisini bulmak kolay ama sonuncusunu nasıl bulacaksınız fikrim yok.
KS KS Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 28 Ağustos 2023 #3 Pablo Vader dedi: Telefon hattı. Analog modem. Çevirmeli bağlantı (dialup) ile hizmet verecek bir ınternet servis sağlayıcı. İlk ikisini bulmak kolay ama sonuncusunu nasıl bulacaksınız fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de olmasa bile Amerika'da var hattı, hat çözülür. Artı 0 Eksi
Pablo Vader dedi: Telefon hattı. Analog modem. Çevirmeli bağlantı (dialup) ile hizmet verecek bir ınternet servis sağlayıcı. İlk ikisini bulmak kolay ama sonuncusunu nasıl bulacaksınız fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de olmasa bile Amerika'da var hattı, hat çözülür.