Çevre birimleri gümrüğe takılır mı?

Kefme

Hectopat
Amerika amazon dan kulaklık, klavye mouse mikrofon vs. almayı düşünüyorum. Gümrüğe takılır mı? Takılırsa direk vergi mi öderim yoksa paketi açarlar mı?

Son düzenleme:
Benim bildiğim takılmıyor ben donanım parçası bile aldım sorun olmadı ki takılırsa o zaman geçmiş olsun diyelim ama yüksek olasılık ile takılmaz

Satıcısı amazon olan ürünlerde satış esnasında vergisi zaten ödeniyor. Ürün size direkt olarak ekstra bir ücret çıkmadan elinize gelecek.
Gümrükte paketini falan açmazlar dimi? Açınca hayvan gibi kutuya zarar veriyorlar.

Satın alırken vergi falan site koyar diye biliyorum. Eğer koymazsa takılır. Ve evet açarlar. Ama satın alım esnasında vergiyi amazon sitesi otomatik koyması lazım.

Satın alırken vergi falan site koyar diye biliyorum. Eğer koymazsa takılır. Ve evet açarlar. Ama satın alım esnasında vergiyi amazon sitesi otomatik koyması lazım.
Yani paketi koşulsuz şartsız açıyorlar dimi?

Alım yaparken vergilendirme yapmaz ise site açma ihtimalleri çok yüksek.. Yüzde yüz diyemem tabi ama, büyük ihtimal ile açıp bakılır.

Alım yaparken vergilendirme yapmaz ise site açma ihtimalleri çok yüksek.. Yüzde yüz diyemem tabi ama, büyük ihtimal ile açıp bakılır.
Peki ya alım yaparken vergiyi ödesem yinede paket açılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…