Çevre Seslerini Filtreleyen Program Önerisi

Otuken

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Konuyu nereye açacağımı bilemedim ve buraya açtım umarım doğrudur. Kayıtlı seslerimizde veya dinlediğimiz ses dosyalarında ki arkaplandaki bir sesi ayırabileceğimiz program var mı? Örnek olarak bizim konuşmamızda arkada bir başkasının sesi geliyor ya da bir köpek havlıyor vs. Bu sesleri yok etmek için kullanabileceğimiz bir program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Skype gibi programalar, yankı gibi bazı gürültüleri engelliyor ama çevredeki gürültüleri engelleyeceğim dersen, sanırım kaliteli bir mikrofon alman gerekecektir.
Sanırım yanlıs anlattım. Zaten kayıtlı bir dosyada bunu yapabilir miyim? Yani yeni kaydederken vs. değil, Halihazır da bulunan bir videomda veya ses dosyamda bunu yapmak için bir program.

Audacity diye bir program hatırlıyorum ses parazitlerini düzenlemek için. Bir incele derim. Onun haricinde Camtasia Studio, sanırım çok geniş kapsamlı bir ses ve video düzenleme programı. Bu ikisini bir incele. Camtasia kullanıyorum ben. Böyle bir özellik var mı bilmiyorum ama çok geniş bir havuz Camtasia. Araştırmaya değer.

Pekala, Tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…