Çevrede altyapı olmasına rağmen bende yok

UltimateGuide

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, depremden dolayı farklı bir ile taşındım bulunduğum yerde altyapı problemi var port sorunu var daha doğrusu. Türk Telekom'a defalarca kez başvuru yaptım, Telekom müdürlüğüne gittim, Twitter'dan yazıyorum ama olumlu hiçbir geri dönüş alamıyorum. Depremden önce de Antalya'da yaşıyordum. Şu an depremden sonradan tekrardan Antalya'ya geldim. Ben no 54'te oturuyorum. No 51, no 52, no 55'te internet var. TurkNet tarafından altyapı var ama benim binada yok. Ben hariç her yerde var gibi, böyle gözüküyor ve bu soruna kimse çözüm bulmuyor. Başına gelen varsa beni aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bakır altyapıya sahip değilseniz veya bizim fiber bölgemizde yer almıyorsanız sorgulama sayfasında bilgi elde edemezsiniz. bulunduğunuz adreste altyapı varsa ama sorgu sayfasında gözükmüyorsa uygun port olmamasından kaynaklıdır. Port müsaitliği anlık değişiklik göstermektedir. Bağlı olduğunuz bölgenin yerleşik operatörü ile görüşebilirsiniz, ara ara sorgu sayfasından da adresinizi kontrol etmenizi rica ederim.

Uygun alt yapı bulunmamaktadır diyor ama yine sizin sayfadan yan binaya veya bana yapışık arkadaki bina için sorgulama yaptığımda alt yapı çıkıyor ikisinin ortasında olan bana yok 5 metre mesafede telefon direği var .. müstakil ev olduğu için muhtemelen bana internet verilmemiş bu durumda bana yardımcı olamaz mısınız?

Bağlı olduğunuz bölgede bulunan yerleşik operatör müdürlüğü ile görüşüp altyapı talebinde bulunabilirsiniz.

Bağlı olduğunuz bölgede bulunan yerleşik operatör müdürlüğü ile görüşüp altyapı talebinde bulunabilirsiniz.
Bugün müdürlüğe gittim ve hizmet aldığınız firma bize mail atarsa bu sorun ancak o zaman halledilebilir rica etsem sizden birileri bana ulaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…