Hocam ben hastayım ve tüm arkadaşlarım hasta. Serum taktırmaya gittik bayağı bir çocuk vardı ve doğu taraflarından kuzenlerim filan da hasta acaba sizde de hastalık var mı? Ayrıca bu olay 1-2 gün önce başladı.
Bizim sınıf hocası çok kötü hasta. Burnu kızarmış kadın ayakta duramıyor. Ağlıyor sanmıştım hastaymış meğer. Hala okula geliyor nedense. Ateşi falan çıkıyormuş arada. Beta virüs mü ne varmış öyle diyordu. Bir salgın.
Bizim sınıf hocası çok kötü hasta. Burnu kızarmış kadın ayakta duramıyor. Ağlıyor sanmıştım hastaymış meğer. Hala okula geliyor nedense. Ateşi falan çıkıyormuş arada. Beta virüs mü ne varmış öyle diyordu. Bir salgın.
Arkadaşlar evde ilaçlarım var onları kullanıyorum ama hala geçmiyor doktora gideyim mi acaba? Bir de çok şiddetli bir şekilde başım ağrıyor ve kulaklarımda duyma kaybı oluyor az duyuyorum.
Arkadaşlar evde ilaçlarım var onları kullanıyorum ama hala geçmiyor doktora gideyim mi acaba? Bir de çok şiddetli bir şekilde başım ağrıyor ve kulaklarımda duyma kaybı oluyor az duyuyorum.
Hocam ben hastahaneye gittim ama kiloya göre bir serum verdiler acaba tedavi amaçlı mı? Yoksa geçici bir tedavi mi? Bayağı bir düzeltti beni 39 dum 36.8'im şu an.
Hocam antibiyotik var evde ama şurup şeklinde bir de gidersem kulak burun boğaza yönlendirecek ve randevu almam gerekecek randevuyu bekleyene kadar hastalığım geçmez mi?