Çevrenizde sizi Hacker sanan insanlar var mı?

Format attığım zaman herhalde beni FBI falan çökertecek biri sanıyorlar. Geçen gün akıllı tahtaya bat dosyalı bir kapatma kısayolu eklemiştim sıraya oturduğum zaman herkes bana bakıyordu...
Altı üstü "shutdown-s" ama işte millet cahil, ne yapalım

Ben de bir aralar arkadaşın bilgisayarına ufak bir RAT atmıştım, okula gittiğimde herkes rehberine Hackleyen Çocuk falan yazmıştı, o derece

Banada öyle diyorlar. Tahtada bir yere giremiyorlar bana yaptırıyorlar, öğretmenlerin usb'si virüs kapınca ben siliyorum. Haa bu da bişi değil ki! Evde ailem teknoloji ile ilgili herşeyi bana yaptırıyorlar. Halbuki ben çoğu şeyleri onlardan öğrendim ama bana yaptırıyorlar. Bana biraz masus yapıyorlar gibi geliyor. (Vay be herkes hacker çıktı sjsjsjsjs) Bence artık bundan bi para falan almamız lazım malum doların fiyatı da arttı hiç olmazsa cebimize +5 kuruş çıkar.

Birisine bilgisayarla fazla uğraşıyorum dediğim zaman. "Face patlatabiliyon mu?" diye soruyorlar anında.
İçimde nasıl bir kahkaha koptuğunu siz hayal edin.

Lise zamanlarımda üst sınıflar ve sınıftakiler Facebook çalabilir misin diye gelenler oldu. Şimdi bile ailem Instagram hesabım şifresini unuttum E-Posta unuttum diyorlardı geri alır mısın diyorlar yok daha neler ben Hacker mıyım?

"DesertRain şu hesabı patlatabilir misin ya?"

Patlatmak? İlginç...

Ya sorma ya. Bir ROM atmayı biliyoruz; telefonla, bilgisayarla ilgileniyoruz diye bizi hacker bellediler. A
Sülalede bir tek bilgisayardan, telefondan anlayan benim.

Klavye de hızlı yazdığım için hacker deniliyor akrabalar tarafından

Hala hacker zannediyorlar mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…