Steam Çevrimdışı modda MTA'ya girilir mi?

Salvatorio

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA:SA'nın Remastered versiyonunda girilmiyor demiş herkes. Ondan eski versiyonunu bulayım dedim. Steamde yok, crack indirmek istemiyorum. Bu nedenlerden dolayı bende paylaşımlı hesap almak istedim. Satıcıda Steami çevrimdışı modda kullanarak MTA'ya girmeniz gerek dedi. Şimdi çevrimdışı moda alarak MTA'ya girebilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleme:

Steam'de yok derken? Ben almıştım Steam'deyken şu anda da alabiliyorsun, birçok site keylerini satıyor.

Aşırı pahalı hocam. 2006 yılında çıkmış bir oyuna o kadar para verilmez bence.

Şu anda Steam mağazasından kalktığı için koleksiyon değeri taşıyor ondan dolayı o fiyata satılıyor. Ama yıl geçtikçe daha da artar fiyatı haberin olsun.

Şu anda Steam mağazasından kalktığı için koleksiyon değeri taşıyor ondan dolayı o fiyata satılıyor. Ama yıl geçtikçe daha da artar fiyatı haberin olsun.
Hocam 1500 TL şuan bir siteden baktığımda. Oynamayayım daha iyi.

Maalesef ki oyunun korsan hâli, orijinal hâlinden daha iyi. Tabii orijinal hâlini de bazı modifikasyonlar yardımıyla yine toparlayabiliyoruz. Sorunuza gelirsek evet, çevrimdışı modda olsanız da MTA'ı oynayabiliyor olmalısınız. Sonuçta siz MTA'ı açtığınızda Steam üzerinden sahip olduğunuz San Andreas ile pek bir bağlantısı olmayacak, ayrıca şunu belirtmeliyim ki Steam üzerinden indireceğiniz GTA San Andreas'ı "Downgrade" etmelisiniz. Downgrade için TJGM'in "Downgrade" videosunu önerebilirim, bağlantıyı aşağıya bırakıyorum.

GTA San Andreas Downgrade

Yine de bir not düşmemde fayda var, (korsanı hiçbir şekilde desteklemeyen birisi olarak) oyunun korsan versiyonu daha iyi çalışıyor. Güvenli bir yerden indirdikten sonra sorun yaşayacağınızı sanmam, paylaşımlı hesaptan daha iyi olduğuna şüphem yok. Ek olarak belirtmek istediğin son bir şey daha var, yazı tabanlı rol yapma sunucularında oynamayı düşünüyorsanız MTA'ı değil, SAMP'ı tercih etmenizi şiddetle öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…