H Hastai Ziyaretçi 17 Temmuz 2014 #1 Kaç defadır gözüme çarpıyor da bir türlü mantıklı bir açıklama bulamadım. Nedir bu robot? @MF
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 17 Temmuz 2014 #2 Arama motoru robotları onlar. Linkleri arama motorunu aktarıyorlar.
H Hastai Ziyaretçi 17 Temmuz 2014 #3 Yani geceleri örneğin bu sıfır oluyor. Bu, o saatlerde kimsenin Google'da Technopat ile ilgili bir şey aramadığı anlamına mı geliyor? Galiba farklı bir şey bu. Benim tanım olmadı di mi?
Yani geceleri örneğin bu sıfır oluyor. Bu, o saatlerde kimsenin Google'da Technopat ile ilgili bir şey aramadığı anlamına mı geliyor? Galiba farklı bir şey bu. Benim tanım olmadı di mi?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 17 Temmuz 2014 #4 Belirli aralıklarla ziyaret ediyor onlar. Site bu kadar büyük değilken dört saatte bir geliyordu.