Serdar ak Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 671 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2020 #11 gulsahmadan dedi: Nen düzenli olarak her gün takip etmek istiyorum fiyat iniş çıkışını Genişletmek için tıkla... Buradan güncel kurlara ve aşağıdan çeyrek vs. fiyatlarına bakabilirsin. Canlı Altın Fiyatları | Harem Altın Canlı olarak altın fiyatlarını takip etmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.haremaltin.com
gulsahmadan dedi: Nen düzenli olarak her gün takip etmek istiyorum fiyat iniş çıkışını Genişletmek için tıkla... Buradan güncel kurlara ve aşağıdan çeyrek vs. fiyatlarına bakabilirsin. Canlı Altın Fiyatları | Harem Altın Canlı olarak altın fiyatlarını takip etmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.haremaltin.com
M mobilecom Centipat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 6 30 Eylül 2020 #12 gulsahmadan dedi: Şimdi Google'den baktım, her yerde farklı fiyat yazıyor. 798, 807, 850 doğrusu hangisi? Hangi siteden bakmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben buradan takip ediyorum. Canlı ve Anlık Çeyrek Altın Alış Satış Fiyatı, Grafik ve Yorumlar
gulsahmadan dedi: Şimdi Google'den baktım, her yerde farklı fiyat yazıyor. 798, 807, 850 doğrusu hangisi? Hangi siteden bakmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben buradan takip ediyorum. Canlı ve Anlık Çeyrek Altın Alış Satış Fiyatı, Grafik ve Yorumlar