Wleinn Centipat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Merhabalar Ceyto'nun Valorant'ta kullandığı ses değiştirme programını ve ayarlarını bilen var mı varsa söyleyebilir mi?
Merhabalar Ceyto'nun Valorant'ta kullandığı ses değiştirme programını ve ayarlarını bilen var mı varsa söyleyebilir mi?
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 Wleinn dedi: Merhaba Ceyto'nun Valorant'ta kullandığı ses değiştirme programını ve ayarlarını bilen var mı varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Clownfish. Ayarlarını bile atmıştı bana verebilirim istersen.
Wleinn dedi: Merhaba Ceyto'nun Valorant'ta kullandığı ses değiştirme programını ve ayarlarını bilen var mı varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Clownfish. Ayarlarını bile atmıştı bana verebilirim istersen.
Wleinn Centipat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Recep Baltaş Fan dedi: Clownfish. Ayarlarını bile atmıştı bana verebilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur dostum peki sana nereden ulaşabilirim?
Recep Baltaş Fan dedi: Clownfish. Ayarlarını bile atmıştı bana verebilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur dostum peki sana nereden ulaşabilirim?
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 Wleinn dedi: Çok iyi olur dostum peki sana nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar ektedir.
Wleinn dedi: Çok iyi olur dostum peki sana nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar ektedir.
Wleinn Centipat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 Recep Baltaş Fan dedi: Ayarlar ektedir. Eki Görüntüle 1740246 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.