Ceza bilgilendirmeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deaden

Hectopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Konuları neden kapatıyorsunuz kardeşim ? Cevap verseniz konuşarak ortak bir yol bulsak olamaz mı ? Gerçekten soğudum bu forumun moderatörlerinden. Şimdi konuyu kapatıyor musunuz yoksa ceza mı veriyorsunuz ne yapıyorsanız yapın.

Bu arada önceki konuda şöyle yazmış sayın moderatör arkadaş "Yazdığınız yazılarda bile ceza unsurları var" diye bir cümle kurmuş. O zaman göstereceksin şundan, şundan dolayı ceza aldın diyeceksin ki bizde aynı hatayı tekrarlamayalım değil mi ?

Bence de insanlar burada bilgi almak , yardım aramak yada başkalarına yardımcı olmak için geliyorlar ceza verilmeden önce insanları uyarırsanız daha sonra ceza verirseniz daha mantıklı olur.

Bazı durumlarda uyarıyorlar. Fakat sadece uyarıyorlar. Nerede hata yapıldığı söylenmiyor. Hatanın türü söyleniyor.

Hepinize katılıyorum. Bende geçen gün ceza yedim ve 1 gün cezalısınız diyordu. Ayrıca ceza süreniz 1 gün sonra 00:05 te sona erecek denmiş. Fakat cezam 00:05 te bitmedi, saat 3 te girdiğimde hala cezalıydım.

Bilmiyorum. Konun linkini sizin bilmeniz gerekir sonuçta cezayı veren sizlersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı