A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Eylül 2015 #1 Ceza söze girene kadar Sagopa'nın şarkısı sandığım harika bir şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ceza söze girene kadar Sagopa'nın şarkısı sandığım harika bir şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M -Mustafa- Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 231 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #2 Güzel şarkı.
K klourTR Hectopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #3 Türkçe rapi hala sevmesem de bu en beğendim şarkı oldu sanırım. Şu anki Türkiye'yi iyi anlatmış. Uzun zamandır sözleri anlamlı bir Türkçe şarkı duymamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2015
Türkçe rapi hala sevmesem de bu en beğendim şarkı oldu sanırım. Şu anki Türkiye'yi iyi anlatmış. Uzun zamandır sözleri anlamlı bir Türkçe şarkı duymamıştım.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Eylül 2015 #4 Anlam bakımından yoğun olan çok fazla şarkı var. Ancak yenilerde bu fazla yok. Soğuk Mevsim'i de dinlemenizi öneririm. Tam size göre.
Anlam bakımından yoğun olan çok fazla şarkı var. Ancak yenilerde bu fazla yok. Soğuk Mevsim'i de dinlemenizi öneririm. Tam size göre.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.516 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 22 Eylül 2015 #5 Ceza'nın ezelden beridir sözleri epey anlamlı aslında, ''Hızlı söyleyen ben değilim yavaş dinleyen sizlersiniz hep.'' demesi bile anlaşılmadığını gözler önüne sermektedir.
Ceza'nın ezelden beridir sözleri epey anlamlı aslında, ''Hızlı söyleyen ben değilim yavaş dinleyen sizlersiniz hep.'' demesi bile anlaşılmadığını gözler önüne sermektedir.