Ceza olarak yok yazdılar

Ya reis saçma olan şey, istiklal marşı tam bitti, kendi sınıfıma yetişecekken izin vermeyip beni bekletmeleri. eğer izin verseler zaten geç kalmıcaktım. ceza olarak bekletip bilerek yok yazdırdılar, 2023 yılında böyle anlamsız ve saçma birşey yapılırmı. en iyisi çözüm olarak polislerle halletmek. sonuç olarak, eskiden böyle saçma şeyler yapsalar bile, artık böyle garip şeyler yapmalarını istemiyorum.

Her okulda olur böyle şeyler, telefona izin verilen bizim meslek lisesinde bile var. Ders 8:20 de başlıyor diyelim 10 dakikaya kadar geç kalırsan geç yazabiliyorlar, onun dışında 8:30'u geçtikten sonra yarım gün yoksun. Bunun için polise gidersen hem haksız çıkarsın hem de okulda fişlenirsin, yarım günün de bir zararı olmaz, veliniz gelip imza atarsa raporlu devamsızlık gösterebilirler.

Yok sen anlamadın, benim okula girmeme izin verseler geç kalmayacaktım. Çünkü hoca yoktu, İstiklâl Marşı'na azıcık geç kaldığım için istiklal marşını okulun kapısının hemen önünde okudum diye beni bekletip yok yazdırdılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…