Ceza Sistemi İle İlgili Yönetici ve Moderatörler Bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Moderatör arkadaşlarımız cidden çok ağır cezaları hiç düşünmeden veriyorlar. Ve bazen bu konuda haksız olabiliyorlar. Hele de Technopat gibi gelişmiş bir sitede...

Konuya girecek olursak, benim önceki adım @Silinen üye. Ceza yedim ve bunun sebebi çok saçma. Evde bir adet bilgisayarımız var. Arkadaşım, başından kötü bir olay geçtiğinden dolayı bizde kaldı. Bir haftalığına kalmaya gelen arkadaşım, hesabından Technopat Sosyal'e giriş yapmış ve benim bundan haberim bile yok. Ertesi sabah uyandığımda cezalı olduğumu gördüm ve çok şaşırdım. Çünkü cezam
6 TEMMUZ tarihine kadar.

Kısacası haksız yere çok ağır bir ceza yediğimi düşünüyorum. Eğer oldu ki haksız isem de ceza çok ağır. Bunun düzeltilmesini rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza olarak ne yaptın? Durduk yere sana kimse ceza vermez. Vardır bir kusurun ona göre yemişsindir cezayı.

Çift hesap cezalarında özel durumunuzu yöneticilerin bilmesi zor. Daha önce yöneticilik yaptığım için biliyorum. Bakıyorsunuz sistemden direkt aynı adresten giriş yapan çift hesapları gösteriyor. Açıklamanız kabul görürse ceza kaldırılır. Ama bu açıklamanızı yapmadan yöneticilerin bunu bilmesi mümkün değil.

Çift hesaptan ceza almışsın.
Çift hesap kullanmak yasak.
Açıklamayı okursanız sevinirim.

Bende bundan dolayı sitem ediyorum. Aslında ceza vermeden önce sorulsa iyi olmaz mı ?

Evet, açıklama bekliyorum.

Bende bundan dolayı sitem ediyorum. Aslında ceza vermeden önce sorulsa iyi olmaz mı ?

Hocam kuralları okumadınız mı ? Okumadıysanız katlanacaksınız bu cezaya.

Kuralları tek tek okudum. Ben kuralları okudum ama siz bir türlü açıklamamı okumadınız.

Özel durumumu belirttim, durumun düzeltilmesini istiyorum.
Ayrıca cevabı da yetkili kişilerden bekliyorum.

Düşünce olarak tabii ki iyi olur ama uygulamaya gelince biraz uzak bir ihtimal olarak kalıyor. Dediğiniz küçük, az kullanıcısı olan forumlar için uygun fakat benim zamanında bile başa çıkması oldukça güçtü. Şimdi forum çok daha büyük. Öyle durumlar ile karşılaşıyoruz ki forumu idare etmeye çalışırken, birkaç gün bu işi yapsanız siz de hak verirsiniz. Öyle vakalar, öyle şeyler yaşandı ki. İki değil beş on hesap açanlar bile oluyor. Açıklamanızı yaptığınız zaman ama yöneticiler de gerekeni yapacaktır.

Teşekkürler sonunda cidden durumu anlayan, çözen biri çıktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…