Cezadan önce uyarı verilmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wolkan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba forumda yeniyim bir hatam olduysa şimdiden özür dilerim.

Bir kac konu actım ve yararlı paylaşımlarda bulunduk kontrol etdiğimde ise bir yazım hatası veya sorun görmedim ve buna rağmen 2 gün cezalı kaldım.

Bunun sebebini merak ediyorum ben bundan 12 sene evvel bir forum sitesinde uploder olarak görev yaptım az cok şöyle bilgim var kullanıcı bir hata teşkil etdiği zaman önce uyarı verilirdi.

Ve sorunun tekrarı halinde ceza alırdı dahada ötesi hesabı silinirdi şimdi oradan yola cıkarakdan bakıyorum da herhangi bir uyarı verilmeden almış olduğum cezanın sebebini size Mail atmama rağmen geri dönüşde yapılmaması özdü acıkcası beni.

Ayrıca sorunumu burdan belirtmek de istemezdim imkanlar bunlarla sınırlı olduğundan dolayı bu konu başlığında sesimi duyurmak istedim cevap veririseniz memnun olurum saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
@wolkan bu mesajınızda bile bir çok yazım hatası mevcut. Tabi önce bir uyarı verselerdi iyi olurdu ama bundan sonra yazım kurallarına uyun yeter.

Peki sorun buysa dikkat ediceğim. Bu konuda biraz cahilim Cevaplar icin teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…