rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 14 Mayıs 2017 #1 Yediğim son 5 cezada ne yaptığımı anlamadım. Belirtiliyor ancak hangi yorumuma cümleme hitafen veriliyor bunu öğrenmek istiyorum. Cezalıyken 2 kere daha ceza yedim. Ve dediğim gibi sebeplerini öğrenmek istiyorum.
Yediğim son 5 cezada ne yaptığımı anlamadım. Belirtiliyor ancak hangi yorumuma cümleme hitafen veriliyor bunu öğrenmek istiyorum. Cezalıyken 2 kere daha ceza yedim. Ve dediğim gibi sebeplerini öğrenmek istiyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Mayıs 2017 #2 Cümleye küçük harf ile başlama Kısaltmaları büyük harf ile yazmama Soru eklerini ayırmama Mesajı beğenmek yerine gereksiz mesaj atarak mesajın beğenildiğini belirtme En son uyarı nedeni de bu konuya yazılan, daha sonra silinen mesajlar: 4000 TL Intel ve Nvidia Sistem Önerisi
Cümleye küçük harf ile başlama Kısaltmaları büyük harf ile yazmama Soru eklerini ayırmama Mesajı beğenmek yerine gereksiz mesaj atarak mesajın beğenildiğini belirtme En son uyarı nedeni de bu konuya yazılan, daha sonra silinen mesajlar: 4000 TL Intel ve Nvidia Sistem Önerisi